ביצה עוף מוקרם עם בעיטה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? ביצה עוף מוקרם עם בעיטה יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 601 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ירכיים עוף, מרק עוף, קרם מרוכז של מרק פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . וזה טוב. נסו מרק פטריות שמנת ~ עם "בעיטה", סלט העוף של ביג דדי, ו קערת קינואה עוף וירקות עם בעיטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הירכיים עוף, מים, וקוביית בוליון 1 לסיר גדול, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום לרתיחה, ולבשל את הירכיים עוף עד רך מאוד, על 1 שעה.
הסר את הירכיים עוף מן המחבת, שומן רזה מן המניה; צריך להיות כ 4 1/2 כוסות של נוזל. להפריד את בשר העוף מעצמות ועור, ולקצוץ את הבשר. להיפטר מהעצמות והעור.
מערבבים בצל, פלפל אדום וכתום, נקניק הודו, אורז, תיבול איטלקי,פתיתי פלפל אדום, מלח שום, ועוד 2 קוביות מרק עוף. מביאים את התערובת לרתיחה, מכסים את הסיר, ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז מבושל דרך ומכרז, כ -20 דקות. מערבבים לאחר 10 דקות ושוב לאחר 15 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים את הקרם של מרק פטריות עד משולב היטב.