ביצה, תפוח אדמה ופאי פרושוטו
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 526 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. אם $1.57 למנה נופל בתקציב שלך, ביצה, תפוחי אדמה, ופאי פרושוטו עשוי להיות מדהים חלב חינם מתכון לנסות. אם יש לך ביצים, שמן זית, תפוח אדמה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו פריטטה עם תפוחי אדמה ופרושוטו, אפונה, פרושוטו וטורטיית תפוחי אדמה, ו פסטה, פרושוטו ופאי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תבנית אפייה באמצע התנור ומחממים התנור ל 375 ° F.
אם הבצק הוא 1 חתיכה, לחתוך לחצי.
מרדדים כל חתיכה לתוך ריבוע 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. קו 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם 1 חתיכת בצק, עוטף אותו מעט על הצדדים.
מערבבים יחד בצל, שמן, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל ומתפשטים בשכבה זוגית על הבצק. למעלה עם פרושוטו. לקלף תפוח אדמה דק פרוסה (בערך 1/8 אינץ ' עבה), ולאחר מכן לסדר בשכבה אחת מעל פרושוטו, חופף מעט. לפצח ביצים על גבי תפוחי אדמה, בעדינות סידור חלמונים כך שהם לא נוגעים אחד בשני. ביצים העונה עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
חותכים כמה חריצים שנותרו כיכר מאפה שכב מעל העוגה, ואז crimp קצה לקצץ.
אופים עד מאפה זהוב חום נפוח, 50 עד 60 דקות.