ביצי ארמדילו
ביצים ארמדילו דורש סביב 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 36. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תערובת ציפוי מתובל בטעם חזיר, גבינת צ'דר, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: ביצי ארמדילו, ביצי ארמדילו, ו ביצי ארמדילו (ג'לפנוס ממולא).
הוראות
חותכים כל ג ' לפנו לשניים לאורכו; הסר זרעים וגבעולים. ממלאים כל חצי פלפל בכ -1 כף גבינת צ ' דר. בקערה שלבו את הנקניקיה הלא מבושלת, תערובת הביסקוויטים והגבינה שנותרה; מערבבים היטב. מעצבים כ -2 כפות סביב כל פלפל.
טובלים לתוך ביצים, ואז לגלגל בתערובת ציפוי.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז ברסטל מבעבע הם בחירה מצוינת לביצי ארמדילו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לנסון לה בלאק לייבל ברוט ( חצי בקבוק). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
![לנסון לה בלאק לייבל ברוט (חצי בקבוק)]()
לנסון לה בלאק לייבל ברוט (חצי בקבוק)
הצבע המבריק של בלאק לייבל מזכיר את גווני הקש האופייניים לפינו נואר, עם נצנוצי ענבר. הוא תוסס בחליל, עם זרם עדין של בועות מתמשכות. הניחוחות הטריים שלה משלבים את הרושם של חיוניות וריחות באביב, יחד עם רמזים של טוסט ודבש. על החיך, זרי פירות בשלים והדרים יוצרים תחושה של שפע ועם זאת קלילות.