ביצי בנדיקט עם סלמון מעושן
ביצי בנדיקט עם סלמון מעושן עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 216 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך סלמון, חלמונים, יוגורט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביצי סלמון מעושנות בנדיקט, ביצי סלמון מעושנות בנדיקט, ו ביצי סלמון מעושנות בנדיקט.
הוראות
כדי להפוך את הרוטב: בחלק העליון של דוד כפול, להקציף יחד יוגורט, מיץ לימון, חלמונים, חרדל, מלח, סוכר, פלפל ורוטב חם. מבשלים מעל מים רותחים תוך ערבוב כל הזמן, במשך 6 עד 8 דקות, או עד הרוטב הוא עבה מספיק כדי מעיל האחורי של הכף.
בסיר גדול סיר חום 2 ליטרים של מים מלוחים לרתיחה. בזהירות לשבור את הביצים אחד בכל פעם לתוך המים הרותחים. כאשר כל הביצים נוספו, להפחית את החום בינוני. כאשר הביצים צפות למעלה, להסיר אותם עם כפית מחוררת ולתת לנקז בקצרה.
כדי להרכיב את המנה הסופית: פרוסות לחם טוסט ומניחים על צלחות חמות. למעלה כל חתיכת טוסט עם פרוסת סלמון מעושן וביצה עלומה חמה.
טפטוף עם רוטב יוגורט; מקשטים עם פטרוזיליה וצלפים.