ביצי דרקון
ביצי דרקון יכולות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-54 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סלסה, מיונז, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. נסו ביצי דרקון, אטריות דרקון, ו אטריות דרקון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה, להסיר מהחום, ולתת לביצים לעמוד במים חמים במשך 15 דקות.
מסננים מים חמים וממלאים סיר עם מים קרים; מאפשרים לביצים לשבת עד מקורר, 15 עד 20 דקות.
מסננים מים. להקיש בעדינות או לגלגל ביצים על הדלפק כך הקליפה סדוקה אבל עדיין ללא פגע.
להחזיר ביצים לסיר ולשפוך מספיק מים כדי לכסות ביצים; להוסיף רוטב סויה, מולסה, מלח, שקיות תה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד ביצים נספגות צבע, על 30 דקות.
הסר סיר מחום ולהשאיר ביצים במים להתקרר לטמפרטורת החדר.
לקלף ביצים לקצץ התחתון של כל ביצה כך שהוא יעמוד זקוף.
חותכים כל ביצה לאורכה וגורפים חלמונים לקערה.
מערבבים מיונז, פלפל אדום, מלח ופלפל לחלמונים עד בשילוב שווה.
תערובת חלמון כפית בחזרה לתוך חלבוני ביצה; מילוי חלק להיות ברמה עם ביצה לבן. שים כל ביצה בחזרה יחד.
יוצקים סלסה על צלחת ומרכיבים ביצים זקופות לסלסה.