ביצי המחבת של יותם אוטולנג'י עם תרד, יוגורט וחמאה מתובלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Yotam Ottolenghi של ביצים מחבת אפוי עם תרד, יוגורט, חמאה מתובלת. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-319 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תרד מתולתל, פתיתי פלפל וקורט של פפריקה, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: ביצים מחבת אפויות עם תרד, יוגורט ושמן צ'ילי, ביצים אפויות ביוגורט עם תרד, עגבניות וגזרת נחלים, ו Fontinan וביצים אפויים תרד עם פירורי לחם חמאה שום חום.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את היוגורט, שום, וקמצוץ של מלח. תניח בצד.
התאם את התנור למדף מרכזי וחימום מראש תנור ל 300 ° F. במחבת 12 אינץ', מחממים 1 כף חמאה על חום בינוני עד שהקצף שוכך. מנמיכים את החום נמוך, ולאחר מכן להוסיף את הכרישה ואת בצל ירוק ומבשלים עד רך לחלוטין זהב, כ 10 דקות.
מוסיפים תרד רב ככל שיתאים ומיץ לימון למחבת, יחד עם קמצוץ של מלח. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות והוספת תרד קומץ בכל פעם כפי שהוא wilts עד כל התרד הוא רק נבול, 4 עד 5 דקות. טעם ועונה עם מלח או מיץ לימון יותר לפי הצורך.
באמצעות מלקחיים, להסיר את התרד למחבת תנור הוכחה שני 10 אינץ', משאיר כל נוזל עודף מאחור. הפוך 4 חריצים בתרד ולפצח את הביצים לתוך אותם, דואג לשמור על החלמונים ללא פגע.
מפזרים כל ביצה עם קמצוץ של מלח, ולאחר מכן להעביר לתנור ומבשלים עד הלבנים הם רק להגדיר, 10 עד 15 דקות.
בינתיים, להמיס את כף החמאה האחרונה במחבת קטנה על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי ו/או פפריקה וממשיכים לבשל עד שהחמאה מתחילה להשחים.
מוסיפים את האורגנו ומבשלים עוד 30 שניות, ואז מסירים מהחום.
מגישים את הביצים האפויות עם תערובת יוגורט, העליון עם חמאה מתובלת.