קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ביצי המחבת של יותם אוטולנג'י עם תרד, יוגורט וחמאה מתובלת

ביצי המחבת של יותם אוטולנג'י עם תרד, יוגורט וחמאה מתובלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Yotam Ottolenghi של ביצים מחבת אפוי עם תרד, יוגורט, חמאה מתובלת. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-319 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תרד מתולתל, פתיתי פלפל וקורט של פפריקה, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: ביצים מחבת אפויות עם תרד, יוגורט ושמן צ'ילי, ביצים אפויות ביוגורט עם תרד, עגבניות וגזרת נחלים, ו Fontinan וביצים אפויים תרד עם פירורי לחם חמאה שום חום.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את היוגורט, שום, וקמצוץ של מלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
התאם את התנור למדף מרכזי וחימום מראש תנור ל 300 ° F. במחבת 12 אינץ', מחממים 1 כף חמאה על חום בינוני עד שהקצף שוכך. מנמיכים את החום נמוך, ולאחר מכן להוסיף את הכרישה ואת בצל ירוק ומבשלים עד רך לחלוטין זהב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים תרד רב ככל שיתאים ומיץ לימון למחבת, יחד עם קמצוץ של מלח. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות והוספת תרד קומץ בכל פעם כפי שהוא wilts עד כל התרד הוא רק נבול, 4 עד 5 דקות. טעם ועונה עם מלח או מיץ לימון יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
באמצעות מלקחיים, להסיר את התרד למחבת תנור הוכחה שני 10 אינץ', משאיר כל נוזל עודף מאחור. הפוך 4 חריצים בתרד ולפצח את הביצים לתוך אותם, דואג לשמור על החלמונים ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מפזרים כל ביצה עם קמצוץ של מלח, ולאחר מכן להעביר לתנור ומבשלים עד הלבנים הם רק להגדיר, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בינתיים, להמיס את כף החמאה האחרונה במחבת קטנה על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי ו/או פפריקה וממשיכים לבשל עד שהחמאה מתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
8
מוסיפים את האורגנו ומבשלים עוד 30 שניות, ואז מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
9
מגישים את הביצים האפויות עם תערובת יוגורט, העליון עם חמאה מתובלת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל