קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ביצי המחבת של יותם אוטולנג'י עם תרד, יוגורט וחמאה מתובלת

ביצי המחבת של יותם אוטולנג'י עם תרד, יוגורט וחמאה מתובלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Yotam Ottolenghi של ביצים מחבת אפוי עם תרד, יוגורט, חמאה מתובלת. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-319 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תרד מתולתל, פתיתי פלפל וקורט של פפריקה, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: ביצים מחבת אפויות עם תרד, יוגורט ושמן צ'ילי, ביצים אפויות ביוגורט עם תרד, עגבניות וגזרת נחלים, ו Fontinan וביצים אפויים תרד עם פירורי לחם חמאה שום חום.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את היוגורט, שום, וקמצוץ של מלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
התאם את התנור למדף מרכזי וחימום מראש תנור ל 300 ° F. במחבת 12 אינץ', מחממים 1 כף חמאה על חום בינוני עד שהקצף שוכך. מנמיכים את החום נמוך, ולאחר מכן להוסיף את הכרישה ואת בצל ירוק ומבשלים עד רך לחלוטין זהב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוסיפים תרד רב ככל שיתאים ומיץ לימון למחבת, יחד עם קמצוץ של מלח. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות והוספת תרד קומץ בכל פעם כפי שהוא wilts עד כל התרד הוא רק נבול, 4 עד 5 דקות. טעם ועונה עם מלח או מיץ לימון יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
באמצעות מלקחיים, להסיר את התרד למחבת תנור הוכחה שני 10 אינץ', משאיר כל נוזל עודף מאחור. הפוך 4 חריצים בתרד ולפצח את הביצים לתוך אותם, דואג לשמור על החלמונים ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מפזרים כל ביצה עם קמצוץ של מלח, ולאחר מכן להעביר לתנור ומבשלים עד הלבנים הם רק להגדיר, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בינתיים, להמיס את כף החמאה האחרונה במחבת קטנה על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי ו/או פפריקה וממשיכים לבשל עד שהחמאה מתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מוסיפים את האורגנו ומבשלים עוד 30 שניות, ואז מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
9
מגישים את הביצים האפויות עם תערובת יוגורט, העליון עם חמאה מתובלת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל