קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

ביצי המחבת של יותם אוטולנג'י עם תרד, יוגורט וחמאה מתובלת

ביצי המחבת של יותם אוטולנג'י עם תרד, יוגורט וחמאה מתובלת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Yotam Ottolenghi של ביצים מחבת אפוי עם תרד, יוגורט, חמאה מתובלת. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-319 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תרד מתולתל, פתיתי פלפל וקורט של פפריקה, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: ביצים מחבת אפויות עם תרד, יוגורט ושמן צ'ילי, ביצים אפויות ביוגורט עם תרד, עגבניות וגזרת נחלים, ו Fontinan וביצים אפויים תרד עם פירורי לחם חמאה שום חום.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את היוגורט, שום, וקמצוץ של מלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
התאם את התנור למדף מרכזי וחימום מראש תנור ל 300 ° F. במחבת 12 אינץ', מחממים 1 כף חמאה על חום בינוני עד שהקצף שוכך. מנמיכים את החום נמוך, ולאחר מכן להוסיף את הכרישה ואת בצל ירוק ומבשלים עד רך לחלוטין זהב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוסיפים תרד רב ככל שיתאים ומיץ לימון למחבת, יחד עם קמצוץ של מלח. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב לעתים קרובות והוספת תרד קומץ בכל פעם כפי שהוא wilts עד כל התרד הוא רק נבול, 4 עד 5 דקות. טעם ועונה עם מלח או מיץ לימון יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
באמצעות מלקחיים, להסיר את התרד למחבת תנור הוכחה שני 10 אינץ', משאיר כל נוזל עודף מאחור. הפוך 4 חריצים בתרד ולפצח את הביצים לתוך אותם, דואג לשמור על החלמונים ללא פגע.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים כל ביצה עם קמצוץ של מלח, ולאחר מכן להעביר לתנור ומבשלים עד הלבנים הם רק להגדיר, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים, להמיס את כף החמאה האחרונה במחבת קטנה על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי ו/או פפריקה וממשיכים לבשל עד שהחמאה מתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8
מוסיפים את האורגנו ומבשלים עוד 30 שניות, ואז מסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
9
מגישים את הביצים האפויות עם תערובת יוגורט, העליון עם חמאה מתובלת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
(קיבלר)(קיבלר)