ביצי חג ההודיה בנדיקט שאריות
ביצי חג ההודיה בנוסח בנדיקט עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך כל תוספות, שמן צמחי, טורקיה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ביצי חג ההודיה בנדיקט שאריות, ביצי חג ההודיה בנדיקט, ו Rancheros שאריות עם שאריות חג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לערבב יחד מלית לחם 2 ביצים עד בשילוב טוב. באמצעות הידיים שלך בעדינות ללחוץ לתוך 8 עוגות על 3 אינץ 'רחב 1/2 אינץ' עבה.
מניחים פירורי לחם בקערה בינונית. לדלות כל עוגה ולהעביר לצלחת.
חום 1/4 כוס שמן צמחי על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מקום 4 מלית עוגות בשמן ומבשלים עד חום זהוב עמוק, 2 עד 3 דקות. הפעל ומבשל צד שני עד חום זהוב, על 2 דקות יותר.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת וחוזרים עם 4 עוגות שנותרו.
מחממים מחבת גדולה מלאה במים מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים מיץ לימון. כאשר הוא מתחיל להתבשל להוסיף ביצים וציד עד הלבן נקבעים אבל חלמון הם נוזל, על 4 דקות.
מניחים שתי עוגות על כל צלחת. מחלקים את טורקיה באופן שווה בין עוגות, ואחריו ביצה עלומה, רסס של רוטב, מנה של רוטב חמוציות.
מגישים עם שאריות מחוממות בצד מנות.