קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ביצי מרשמלו שוקולד

ביצי מרשמלו שוקולד
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? ביצי מרשמלו שוקולד יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 69 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא מים, סירופ תירס, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצי מרשמלו, ביצי פסחא מרשמלו, ו ביצי פסחא מרשמלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס את הפנים של תבניות ביצה עם תרסיס ירקות nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2
מניחים את עמילן התירס מסננת בסדר רשת ולאבק קלות את הפנים של התבנית, ציפוי שווה. הקש את עמילן התירס העודף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מניחים 1/4 כוס בתוספת 1 כף של סירופ תירס בקערה חסינת חום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
בסיר כבד תחתית, לשלב את הסוכר, סירופ תירס 1/4 כוס הנותרים, ו 1/2 כוס המים. קליפ מדחום לצד של המחבת, ומניחים את המחבת על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת רושמת 110 ° F.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בעוד תערובת הסוכר הוא חימום, לשלב את הג ' לטין עם הנותרים 1/4 כוס מים במחצית העליונה של דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
6
מניחים מעל (לא נוגע) מים רותחים במחבת התחתונה וחום, ערבוב מדי פעם, במשך כמה דקות, או עד הג ' לטין נמס או "פורח."אל תתנו לתערובת לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את תערובת הסוכר החם ואת ג ' לטין פורח לתוך קערת סירופ תירס. באמצעות מקציף תיל, להכות במשך כ 5 דקות, או עד פלאפי. מקציפים בשמן בטעמים.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
כף חלק שווה של התערובת לתוך כל אחד התבניות מוכן. מהדקים את התבניות יחד כך ששני החצאים יתאחדו כדי ליצור צורת ביצה. להפריש במשך 8 שעות או עד לילה, עד המשרד מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
כאשר להגדיר, להתיר את התבניות. כל צורות הביצה ניתן להקיש בקלות מן התבניות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
מלא שקית מאפה מצויד קצה דק רגיל או קורנית (ראה טיפים, להלן) עם שוקולד מזג. לקשט את הביצים בכל עיצוב שאתה רוצה—שם של ילד, פרחים ועלים, או ארנב הפסחא הם רק כמה רעיונות. (או, עבודה עם אחד בכל פעם, מניחים ביצה על מזלג טבילה וטובלים את הביצה כולה בשוקולד, מה שמאפשר עודף לטפטף.)
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
11
מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף עד שהשוקולד מתקשה לחלוטין. הביצים יש לאכול בתוך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
1
תבניות ממתקים: תבניות פלסטיק גמיש הם נהדרים, אבל עם הזמן הם מתחילים להראות ללבוש חייב להיות מוחלף. פלסטיק מוצק ותבניות פוליקרבונט הן הבחירות הטובות ביותר.ברגע שיש לך השקיע בתבניות, הם יכולים לשמש שוב ושוב. העצה הטובה ביותר שלי להארכת החיים של תבניות פלסטיק או פוליקרבונט היא לנקות אותם בזהירות. לשטוף אותם במים חמים, סבון, בזהירות לנגב אותם לנקות עם מטלית רכה (אף פעם לא כל חומר מחוספס או כרית צביעה). לאחר מכן לשטוף אותם היטב תחת מים זורמים להתייבש ביסודיות, כמו משקעי מים יכול להיות מזיק תבניות כמו מסנני מגרד.לקשט עם קרנית: להכין קרנית על ידי חיתוך משולש 8-by-12-by-14 1/2-inch מתוך גיליון נייר קלף. החזק את האמצע של הצד הארוך של המשולש בין שתי אצבעות של יד אחת. קח את קצה המשולש בצד הקצר וגל אותו לכיוון הקצה השני של אותו קצה ובמקביל מושך אותו בתנועה כלפי מעלה. החלק העליון של קונוס יהיה טופס שבו האגודל והאצבע להחזיק אותו בצד הארוך. שחרר את האחיזה שלך מהצד הארוך אז עכשיו אתה מחזיק את שתי הפינות שבו הם נפגשים. הנייר כבר יהיה דומה קונוס שנוצר באופן חלקי. לאחר מכן, פשוט לגלגל את הזנב שנותר עד שהוא מגולגל לחלוטין לתוך קונוס. תהיה נקודה אחת שתעלה מהקצה הפתוח. מקפלים אותו פנימה לכיוון המרכז וקמט את הקפל. עכשיו יהיה לך קרנית. כאשר מקפלים פינה מלאה כדי לסגור אותה, מקפלים אותה מן התפר; זה ישמור על התפר מפתיחה. השתמש זוג מספריים או סכין חיתוך חדה לחתוך פתיחה של הגודל הרצוי בקצה של הקרנית ולמלא את הקרנית עם כ 1/4 כוס שוקולד מזג. (אתה יכול גם להשתמש בקרנית לציפוי מלכותי, קרם חמאה, או כל זיגוג משרד אחר.) להתחיל צנרת השוקולד על פני השטח, ביצוע swags, נקודות, או כל עיצוב בסדר בשורה שאתה אוהב. או, לעקוב אחר דפוס עבור, למשל, פרחים או ציפורים בשוקולד מריר ולאחר מכן למלא את קווי המתאר עם שוקולד חלב או שוקולד לבן. צנרת קישוט בסדר לוקח בפועל כדי להשיג תוצאות מסודרות. צייר עיצוב על פיסת נייר קלף עם סמן קצה לבד. חזור על העיצוב כמה פעמים כך יהיה לך יותר מדוגמה אחת להתאמן על. תדביק את הנייר במקום כדי למנוע ממנו לזוז בזמן שאתה עובד. הפוך את הנייר (אל תדאג, העיצוב נראה בקלות דרך הקלף השקוף) כך שהצד דיו הוא בתחתית, אשר ימנע את הרעילות של הדיו להשפיע על השוקולד. מלאו את הקרנית בשוקולד מוחם והתחילו לעקוב אחר התבנית בשוקולד. כאשר אתה מרגיש שיש לך מספיק תרגול, אתה יכול מיד להתחיל לקשט את הקינוח שלך. ריצות מבחן אלה אינן בזבזניות, כמו השוקולד ניתן לגרד ולעשות בו שימוש חוזר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד מרירשוקולד מריר
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מספריים מטבחמספריים מטבח
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מאת ז' אק טורס 'שנה בשוקולד: 80 מתכונים לחגים ואירועים מיוחדים על ידי ז' אק טורס, ©2008 סטיוארט, תבורי, & צ ' אנג
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק