ביצי סלק אדומות
ביצי סלק אדומות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 2 . גשו לסופר וקנו מים, ביצים קשות, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. נסו ביצי סלק אדומות, ביצים אדומות כבושות, ו סלק עם ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מקום קלופים ביצים קשות בצנצנת מייסון בגודל ליטר (או כל מיכל אחר עמיד בפני חום בגודל דומה).
בסיר בינוני, לשלב סלק כבוש, חומץ תפוחים תפוחים, מים וסוכר חום.
מניחים את מקלות הקינמון וציפורן לתוך הצנצנת עם הביצים. בזהירות לשפוך את הנוזל כבישה וחתיכות סלק לתוך הצנצנת עם הביצים. הקש על הצנצנת כדי לעזור לשחרר כל בועות אוויר. השתמש מרית ארוכה, רזה כדי להקל את כל בועות האוויר שנותרו.
מניחים מכסה על הצנצנת. ברגע שזה התקרר לטמפרטורת החדר, לקרר.
תן פיקלס לנוח לפחות 48 שעות לפני האוכל.