ביצי סרטן בנדיקט
הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. אם יש לכם פלפל, חמאה, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו קציצות סרטן ביצי בנדיקט, ביצי סרטן בנדיקט - 5 נקודות, ו עוגת סרטנים ביצים בנדיקט עם מפרץ הולנדז הישן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה. תתחמם.
מוסיפים מים למחבת גדולה, ממלאים שני שלישים מלאים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים.
הוסף 1 כף חומץ יין לבן. לשבור כל ביצה לתוך כוס פודינג, ויוצקים בעדינות למחבת. מבשלים 3 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מניחים 1 מאפין, לחתוך את הצדדים, על כל אחד 4 צלחות, ולחלק סרטן בין מאפינס.
הסר ביצים מהמחבת באמצעות כף מחוררת. מניחים בעדינות ביצה 1 על כל חצי מאפין. למעלה כל מנה עם כ 3 כפות רוטב.
מקשטים עם עירית טרגון, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.