ביצי רנצ'רוס עם בייקון חריף סופריטו
ביצי רנצ'רוס עם בייקון חריף סופריטו מוכן בסביבות 35 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 447 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חלפניו-חצוי, בשר חזיר, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביצי רנצ'רוס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, חום 1/2 כף שמן צמחי.
מוסיפים את החזיר המעושן ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בתחתית, על 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את החזיר לצלחת.
להוסיף 1 1/2 כפות של שמן צמחי למחבת יחד עם שום, בצל, צ ' ילי מצנפת ויסקי ופלפל ירוק. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים, כ 12 דקות. מערבבים בפפריקה ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהם משחררים את המיצים שלהם, כ 2 דקות. מערבבים את החזיר ומתבלים את sofrito עם מלח ופלפל.
בינתיים, לעטוף את טורטיות בנייר אלומיניום ולחמם אותם בתנור. במחבת ברזל יצוק גדול, חום 1/2 כף שמן צמחי. סדק 4 של הביצים לתוך המחבת, העונה עם מלח ופלפל ומטגנים בצד שטוף שמש מעל חום מתון, עד החלבונים ביצה מוגדרים חלמונים עדיין נוזלי מעט, על 3 דקות.
להעביר את הביצים, חלמון בצד למעלה, לצלחת ולשמור אותם חמים על ידי tenting אותם עם רדיד אלומיניום.
מוסיפים את 1/2 כף הנותרים של שמן צמחי למחבת ומטגנים את הביצים הנותרות.
הגדר 2 טורטיות על כל צלחת. למעלה עם ביצים מטוגנות, כפית את sofrito בצד ומגישים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.