קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ביצי שליו כבושות

ביצי שליו כבושות
ביצי שליו כבושות יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 24 . מנה אחת מכילה 20 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-45 דקות. אם יש לך ביצי שליו, חומץ סיידר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלק כבוש ביצי שליו לחג הפסחא, ביצי שליו כבושות-חומץ יין אדום, ו סלט גרגיר הנחלים עם ביצי שליו כבושות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החומץ, מים, סלק, סוכר, מלח נמדד, ותבלינים כבישה בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כדי להמיס את המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר את המחבת מהחום ותן לשבת עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.בינתיים, מניחים את הביצים בסיר בינוני עם מכסה הדוק ומכסים במים קרים על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. מיד להסיר את המחבת מהחום, לכסות, ולתת לשבת 3 דקות. הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.כאשר הביצים מוכנות, להעביר אותם עם כפית מחוררת לאמבט מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בואו לשבת עד הביצים קרות, על 5 דקות. בזהירות לפצח לקלף כל ביצה ולשטוף מתחת למים קרים כדי להסיר כל חתיכות פגז שיורית. מלטפים את הביצים במגבת נייר ומעבירים אותן לצנצנת פיינט זכוכית עם מכסה צמוד; מניחים בצד.הגדר מסננת בסדר רשת על כוס מדידה 1 או 2 כוס עם זרבובית.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
יוצקים את נוזל כבישה מקורר לתוך המסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
יוצקים את הנוזל כבישה על הביצים ולאטום את הצנצנת. הפוך את הצנצנת כמה פעמים כדי להפיץ את הנוזל כבישה. מקררים לפחות 24 שעות ועד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
מגישים את הביצים כבושות זרועים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה