ביצי שליו כבושות
ביצי שליו כבושות יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 24 . מנה אחת מכילה 20 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-45 דקות. אם יש לך ביצי שליו, חומץ סיידר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלק כבוש ביצי שליו לחג הפסחא, ביצי שליו כבושות-חומץ יין אדום, ו סלט גרגיר הנחלים עם ביצי שליו כבושות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החומץ, מים, סלק, סוכר, מלח נמדד, ותבלינים כבישה בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כדי להמיס את המלח והסוכר.
הסר את המחבת מהחום ותן לשבת עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.בינתיים, מניחים את הביצים בסיר בינוני עם מכסה הדוק ומכסים במים קרים על ידי 1 אינץ'.
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. מיד להסיר את המחבת מהחום, לכסות, ולתת לשבת 3 דקות. הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.כאשר הביצים מוכנות, להעביר אותם עם כפית מחוררת לאמבט מי קרח.
בואו לשבת עד הביצים קרות, על 5 דקות. בזהירות לפצח לקלף כל ביצה ולשטוף מתחת למים קרים כדי להסיר כל חתיכות פגז שיורית. מלטפים את הביצים במגבת נייר ומעבירים אותן לצנצנת פיינט זכוכית עם מכסה צמוד; מניחים בצד.הגדר מסננת בסדר רשת על כוס מדידה 1 או 2 כוס עם זרבובית.
יוצקים את נוזל כבישה מקורר לתוך המסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
יוצקים את הנוזל כבישה על הביצים ולאטום את הצנצנת. הפוך את הצנצנת כמה פעמים כדי להפיץ את הנוזל כבישה. מקררים לפחות 24 שעות ועד 1 שבוע.
מגישים את הביצים כבושות זרועים מלח גס.