קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ביצי שליו כבושות

ביצי שליו כבושות
ביצי שליו כבושות יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 24 . מנה אחת מכילה 20 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-45 דקות. אם יש לך ביצי שליו, חומץ סיידר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלק כבוש ביצי שליו לחג הפסחא, ביצי שליו כבושות-חומץ יין אדום, ו סלט גרגיר הנחלים עם ביצי שליו כבושות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החומץ, מים, סלק, סוכר, מלח נמדד, ותבלינים כבישה בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כדי להמיס את המלח והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר את המחבת מהחום ותן לשבת עד שהתערובת מתקררת לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.בינתיים, מניחים את הביצים בסיר בינוני עם מכסה הדוק ומכסים במים קרים על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה. מיד להסיר את המחבת מהחום, לכסות, ולתת לשבת 3 דקות. הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.כאשר הביצים מוכנות, להעביר אותם עם כפית מחוררת לאמבט מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בואו לשבת עד הביצים קרות, על 5 דקות. בזהירות לפצח לקלף כל ביצה ולשטוף מתחת למים קרים כדי להסיר כל חתיכות פגז שיורית. מלטפים את הביצים במגבת נייר ומעבירים אותן לצנצנת פיינט זכוכית עם מכסה צמוד; מניחים בצד.הגדר מסננת בסדר רשת על כוס מדידה 1 או 2 כוס עם זרבובית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
יוצקים את נוזל כבישה מקורר לתוך המסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
יוצקים את הנוזל כבישה על הביצים ולאטום את הצנצנת. הפוך את הצנצנת כמה פעמים כדי להפיץ את הנוזל כבישה. מקררים לפחות 24 שעות ועד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מגישים את הביצים כבושות זרועים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל