ביצי שליו מכושפות
ביצי שליו עם כמהין דורשות בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמשרת 48. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 18 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לך לקישוט: עירית, מיץ לימון, שמן אגוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ביצים ממולאות Truffled, ביצים ממולאות Truffled, ו ביצים ממולאות Truffled (מתכונים דומים).
הוראות
פרוסה דק מאוד כמהין עם מבצעה כמהין או פורס ידני קטן אחר או עם סכין דק חד.
חותכים 48 עיגולים מחתיכות עם חותך עגול. טחון מספיק שאריות כדי למדוד 1 כף ושמורה עם 2 כפיות מיץ מן הצנצנת אם באמצעות כמהין משומר.
מקציפים שמן למיץ לימון בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל. כף 1 1/2 כפות של ויניגרט לתוך קערה קטנה אחרת ולהוסיף עיגולים כמהין. עיגול כמהין מרינדה, מכוסה ומקורר, 1 שעה, או עד מוכן לשימוש.
בעוד עיגולים כמהין הם marinating, לכסות ביצי שליו עם מים על ידי 1 אינץ בסיר קטן. מבשלים, מכוסה, 5 דקות, ואז לרענן תחת מים קרים כדי להפסיק לבשל. מקלפים ביצים וחצי לאורך.
בזהירות לדחוף את החלמונים מחית עם עירית, כמהין טחון (וכל מיץ אם באמצעות כמהין משומר), ויניגרט הנותרים כדי ליצור משחה. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים תערובת לשקית מאפה עם טיפ. צ ' יל חלמונים מתובל בשקית עד מוכן לשימוש.
מסדרים חצאים לבנים ביצה על מגש צינור בחלמונים ממוצעים מספיק כדי למלא חורים (לא תלולית). מכסים כל חלמון במעגל כמהין.
* טראפלס, ויניגרט, חצאים לבנים ביצה, חלמונים ממולאים ניתן להכין 1 יום קדימה ומקורר בנפרד. (לכסות את הלבנים בניילון נצמד.* למרות הטוב ביותר התאספו ממש לפני ההגשה, מתאבנים יכול להיות מקורר, מכוסה בניילון לעטוף, עד 2 שעות.