קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

ביצי שליו שומשום

ביצי שליו שומשום
אם יש לכם ביצי שליו, סוכר, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שליו בגריל עם רוטב שומשום, ביצי שליו מתובלות של ניף, ו ביצי שליו כבושות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בנדיבות לכסות ביצים עם מים קרים בסיר כבד קטן ולהביא רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ולתת ביצים לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
3
מסננים את המים, ואז מעבירים מים קרים על ביצים, פיצוח פגזים נגד צד של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
לקלף ביצים ולחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים מים (1/2 כוס), רוטב סויה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
סוכרסוכר
מיםמים
6
מבשלים, רועד מחבת מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר מהחום ומערבבים בשמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
8
מגישים בטמפרטורת החדר.
1
ביצי שליו שומשום הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
ביצי שליוביצי שליו
זרעי שומשוםזרעי שומשום