ביצים
ניתן להכין את מתכון הביצה תוך כ-35 דקות . מתאים ל-20 מנות. משקה זה מכיל 250 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חלב, ברנדי משמש, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 26% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ביצי פסחא קינמון שוקולד מריר , עוגת ביצה מתובלת , ואיך להכין את חטיפי הביצה המושלמים של שוקולד צ'יפס .
הוראות
בתנור הולנדי מערבבים את הסוכר, הקמח והמלח. טורפים בהדרגה חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לביצים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהתערובת מסמיכה מעט ומצפה את גב הכף.
מעבירים לקערה גדולה; מצננים במהירות על ידי הנחת הקערה במי קרח ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים פנימה את הברנדי, הרום, הבורבון והוניל. מצננים לחלוטין. מכסים ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות. ממש לפני ההגשה מערבבים פנימה שמנת ואגוז מוסקט.