קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

ביצים אפויות עם בשר חזיר ותרד

ביצים אפויות עם בשר חזיר ותרד
מתכון זה מ-BBC אוכל טוב דורש שמן זית, תרד תינוק, לחם פריך, וצ'ילי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 81%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ביצים עם שמנת, תרד, בשר חזיר כפרי, ביצים אפויות וחזיר, ו ביצים אפויות וחזיר.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן במחבת קטנה וחסינה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 6 דקות עד מתרכך. מערבבים את השום וצ ' ילי, ומבשלים עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מוסיפים את העגבניות ואת המים 100ml. מתבלים היטב ומערבבים דרך הפלפלים והחזיר. מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
מוסיף את התרד, ערבוב עד לנבול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
הפוך 2 שקעים ברוטב ולפצח את הביצים שלך לתוכם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מוסיפים קמצוץ של קאיין, מעבירים לתנור ואופים במשך 10 דקות עד שהלבנים של הביצים נקבעים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים מיד עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

יין מומלץ: יין מבעבע

יין מבעבע הוא הבחירה העליונה שלי לביצה אפויה. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. Le Grand Courtage rosé ברוט Bedazzled בקבוק עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Bottle
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Bottle
ניחוחות וטעמים בהירים של תות טרי ופטל לשלב עם הערות של לילך וסיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי בר ורימון לצד הערות פרחוניות רכות. זה ברוט Rosé משלים מגוון רחב של מזונות, מן מלוח מתוק. נסה את זה עם מנות אסייתיות מתובלות, ריזוטו, ברביקיו, בשר בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, קרם ברולה, עוגת תותים ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים לצוף לקוקטייל מבוסס ג' ין.התערובת: השרדונה מספק עומק ומבנה, בעוד ה-Ugni Blanc מציע חומציות טבעית ורעננות. הגמאי הקל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. ענבים הם מקורות מ terroirs איכות בצרפת, כגון בורגונדי ובוז ' ולה.