קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ביצים אפויות עם תרד ועגבניות

ביצים אפויות עם תרד ועגבניות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? ביצים אפויות עם תרד ועגבניות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 217 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. אם יש לך עגבניות משומר, שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו ביצים אפויות עם תרד ועגבניות, ביצים אפויות עם תרד ועגבניות, ו ביצים אפויות ביוגורט עם תרד, עגבניות וגזרת נחלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 אף.
2
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את העגבניות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא מתחיל לנבול, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
העברה לתבנית אפייה 2 ליטר.מקציפים את החלבונים עד קצף, על 30 שניות, ואז לשפוך אותם על תערובת תרד. בזהירות למקם את כל החלמונים מעל.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים עד הלבנים מוגדרים, 20 עד 22 דקות.מחלקים בין לוחות בודדים.
8
להוסיף dollops של גבינת שמנת, אם תרצה.טיפ: כדי להפריד ביצה, לפצח את הקליפה על הדלפק. עבודה מעל קערה, להחזיק את הביצה זקופה להפריד את הקליפה לחצאים. בזהירות להעביר את החלמון הלוך ושוב מן חצי קליפת ביצה אחד לשני, לתת את כל הלבן להחליק החוצה לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך