צריך מנה עיקרית ללא גלוטן וראשונית? ביצים וקוקוטה עם פיפרדה בסקית יכולות להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, פרמזן, עלי בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. ציון זה מוצק. נסו ביצים פיפיות, ביצים וקוקוט, ו ביצים וקוקוט עם קוסקוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
ציוד מיוחד: 4 (1-כוס) קיבולת רמקינס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס בסיר קטן, מביאים 2 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מורחים את תחתית כל רמקין בחמאה. עבור כל מנה, סדקו 2 ביצים לקערה או צלחת קטנה, והקפידו לא לשבור את החלמונים, ואז החליקו לרמקין מוכן. מתבלים במלח ופלפל, מזלפים 1 כף מהקרם ומפזרים 1 כף מהפרמזן. מכניסים את הרמקינס לתבנית אפייה מזכוכית בינונית או קרמית, ומאפשרים לפחות 1 אינץ ' רווח בין הכלים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מעבירים למדף התחתון של התנור ויוצקים את המים הרותחים לתבנית האפייה, נזהרים לא להתיז מים חמים לתוך הרמקינס. מכסים ביריעת נייר אלומיניום ואופים 8 עד 12 דקות, עד שהלבנים מתייצבים אך החלמונים עדיין רכים ומעט נוזלים. מכינים את הפיפרדה בזמן שהביצים נאפות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים את הפרושוטו בשמן הזית עד שהוא מתחיל להיות פריך, ואז מוסיפים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
קולים עד להזהבה קלה, ואז הוסיפו את הפלפל האדום והירוק ובשלו עד שהרצועות רק מתחילות להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות עד 1 דקה, עד ריחני, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת פתיתי פלפל אדום, אם משתמשים. אפשר לתערובת להתבשל על אש בינונית-נמוכה עד שהתאדות הנוזל והעגבניות מחוממות. בדקו אם יש תיבול והוסיפו מלח ופלפל. את החום, מוסיפים את הבזיליקום. מחלקים בין הרמקינים (יהיה לכם תוספת) ומגישים על צלחת קטנה, חמה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מתכון זה סופק על ידי פיינליסט, שעשוי להיות טבח מקצועי או לא, לכוכב רשת המזון הבא. רשת המזון לא בדקה את המתכון הזה ולכן איננו יכולים לייצג את התוצאות.