ביצים דרומיות בקוקוט
אם יש לך כמובן פולנטה, מלח כשר, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון דרומי. וזה די טוב. נסו ביצים בקוקוט, ביצים בקוקוט עם קוסקוס, ו ביצים אפויות En Cocotte עם בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מבשלים את הנקניק במחבת מעל חום בינוני גבוה עד מבושל דרך.
הסר את הנקניק למגבת נייר לניקוז. השתמש בשומן הנקניק שניתנו כדי לשמן 4 ראמקינס בודדים גדולים, (מנות gratin או סירי ברזל יצוק בודדים לעבוד מדי) ולסדר אותם על מגש גיליון rimmed.
בסיר גדול, מעל חום בינוני, מביאים את המים וחצי לרתיחה ומתבלים במלח, לפי הטעם. במהירות להקציף את שיבולת השועל. המשך לטאטא תוך חזרה לרתיחה, על 5 עד 7 דקות. מקטינים את החום לרתיחה ומבשלים עד עבה וקרם, ערבוב לעתים קרובות, כ -20 דקות. מתבלים עם פלפל ועוד מלח, במידת הצורך.
מחלקים את הגריסים המבושלים בין מנות האפייה מוכנות ומעל כל אחד עם נקניק מבושל וגבינה מגוררת. הפוך divot עם החלק האחורי של כף לתוך גבינה ונקניק עקף שיבולת שועל. לפצח את הביצים, 1 בכל פעם, לתוך קערה קטנה העליון ramekins עם הביצים.
אופים עד החלבונים ביצה כמעט, אבל לא להגדיר באופן מלא, על 10 עד 15 דקות. לביצים מבושלות יותר, אופים עד שהלבנים נקבעים.