ביצים ומחבת נקניק
ביצים ומחבת נקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עגבניות, מלח, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: נקניק וביצים מחבת, רוטב נקניק וביצים מחבת Hash חום, ו ביצים סקוטיות – מה יכול לנצח ביצים מבושלות מטוגן בשמן עמוק כאשר מצופה נקניק.
הוראות
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד.
מערבבים פטריות, תפוחי אדמה, מלח ופלפל לתוך נקניק. מבשלים מעל חום בינוני על 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחי אדמה מתחילים חום. להפחית את החום לנמוך.
באמצעות גב כף, לעשות 6 חריצים בתערובת תפוחי אדמה. לשבור ביצה 1 לתוך כל חריץ. מכסים ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד חלבונים ביצה נקבעים חלמונים מתחילים להתעבות.
מפזרים גבינה ועגבניות. מכסים ומבשלים 3 עד 4 דקות או עד גבינה מותכת.