ביצים ועגבניות אפויות
צריך ללא גלוטן, ארוחת בוקר ראשונית וצמחונית? ביצים ועגבניות אפויות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. אם יש לך פתיתי פלפל, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו ביצים אפויות בעגבניות, עגבניות אפויות עם ביצים, ו ביצים אפויות עם תרד ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חמאה 4 (5 אינץ') ראמקינים בטוחים לתנור או כלי חרס.
במחבת בינונית מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שאלוט, שום וקמח עד ריחני. מערבבים את פתיתי הפלפל האדום המרוסק, עגבניות, רסק עגבניות ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפלים בבזיליקום.
ממלאים את ramekins מוכן עם תערובת עגבניות. מעל כל אחד עם ביצה סדוקה.
שים את ramekins על תבנית אפייה ואופים עד הביצים נקבעים, על 12 עד 15 דקות.
הסר את ramekins מהתנור, לקשט עם בזיליקום לשרת.