קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

ביצים כבושות

ביצים כבושות
ביצים כבושות היא ללא גלוטן, ללא חלב, ולטו אובו צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שן שום, עלה דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-3033 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו ביצים כבושות ורוד מדגדג או יפה ביצים כבושות ורוד, ביצים כבושות, ו ביצים כבושות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים את הביצים ומניחים בתחתית צנצנת זכוכית נקייה בגודל רבע גלון.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
בסיר בינוני, מוסיפים את החומץ, המים (או מיץ סלק אם משתמשים), הבצל (וחלפיניו אם משתמשים), סוכר ותבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד שהסוכר מומס והבצל שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר מהחום ולתת מגניב כמה דקות.
4
יוצקים את תערובת בצל חומץ על הביצים בצנצנת, מכסה את הביצים לחלוטין. אם אתה עושה את הביצים כבושות סלק, במקום כמה או את כל סלק מבושל עם הביצים בצנצנת (זה יעזור להביא צבע לביצים, ואתה תהיה סלק כבוש גם כן.) סגור את הכיסוי של הצנצנת. מקררים עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
סלק כבושסלק כבוש
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
הביצים הכבושות יהיו מוכנות לאכול אחרי כמה ימים. ככל הביצים לשבת במיץ כבישה, יותר מיץ כבישה יחדור את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה