ביצים כבושות
ביצים כבושות היא ללא גלוטן, ללא חלב, ולטו אובו צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שן שום, עלה דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-3033 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו ביצים כבושות ורוד מדגדג או יפה ביצים כבושות ורוד, ביצים כבושות, ו ביצים כבושות (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים את הביצים ומניחים בתחתית צנצנת זכוכית נקייה בגודל רבע גלון.
בסיר בינוני, מוסיפים את החומץ, המים (או מיץ סלק אם משתמשים), הבצל (וחלפיניו אם משתמשים), סוכר ותבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשופים, עד שהסוכר מומס והבצל שקוף, כ 5 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב כמה דקות.
יוצקים את תערובת בצל חומץ על הביצים בצנצנת, מכסה את הביצים לחלוטין. אם אתה עושה את הביצים כבושות סלק, במקום כמה או את כל סלק מבושל עם הביצים בצנצנת (זה יעזור להביא צבע לביצים, ואתה תהיה סלק כבוש גם כן.) סגור את הכיסוי של הצנצנת. מקררים עד חודש.
הביצים הכבושות יהיו מוכנות לאכול אחרי כמה ימים. ככל הביצים לשבת במיץ כבישה, יותר מיץ כבישה יחדור את הביצים.