ביצים כבושות של צ'יפוטלה ואדובו
צ'יפוטלה ואדובו ביצים כבושות היא ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 102 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 81 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. המתכון הזה מכלמתכונים דורש צ'ילי צ' יפוטלה, בצל, מים וחומץ מזוקק. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 33%. ציון זה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון צ'יפוטלה אן אדובו, דגדג ורוד כבוש ביצים או די ורוד כבוש ביצים, ו טאקו אספרגוס חרוך עם אדובו שמנת ובצל אדום כבוש.
הוראות
בסיר גדול שלבו את החומץ, המים, השום, הבצל, המלח, הסוכר, צ 'ילי הצ' יפוטלה ורוטב האדובו. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהבצל שקוף, כ -15 דקות.
מניחים את הביצים הקשות לצנצנות נקיות. מסננים את המלח הרותח לצנצנות לכיסוי הביצים. מכסים במכסים ומכניסים למקרר למשך 3 ימים לפחות לפני ההגשה. יש לאחסן במקרר עד 6 שבועות.