קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

ביצים, כרוב ועטיפות לארוחת בוקר עם חומוס

ביצים, כרוב ועטיפות לארוחת בוקר עם חומוס
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית צמחונית? ביצה, כרוב ועטיפות ארוחת בוקר עגבניות עם חומוס יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. גשו לסופר וקנו עלי כרוב, שאלוט, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח חומוס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוטפת ארוחת בוקר ביצה וקייל, אבוקדו כרוב חומוס שיבולת שועל קערת ארוחת בוקר, ו כרוב וחומוס עגבניות מטוגן.

הוראות

1
חותכים וזורקים את הגבעול ממרכז כל עלה כרוב. קוצצים בגסות את הכרוב לחתיכות בגודל 1 אינץ'. זה ייראה כאילו יש לך הרבה כרוב אבל זה יהיה לבשל למטה במידה ניכרת.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
2
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את העגבניות, שאלוט, שום, טימין, פתיתי פלפל אדום, אם משתמשים. מטגנים עד העגבניות לרכך שאלוט, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים את הכרוב ומפזרים מלח ופלפל. לזרוק עם 2 כפיות עץ עד קייל wilts אבל הוא עדיין ירוק בהיר, על 2 דקות. מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
הסר מהחום.
6
למלא סיר רחב עם מספיק מים כדי למדוד 2 אינץ ' עמוק. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לשבור כל ביצה לכוס תה נפרדת. כבה את החום מתחת לסיר. מיד להחליק כל ביצה מהכוס שלה לתוך חלק אחר של המים (הלבנים יתפזרו).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
תנו לביצים לעמוד עד שהלבנים נקבעים והחלמונים עדיין רכים מאוד למגע, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
8
בינתיים, באמצעות מלקחיים, טוסט כל טורטייה ישירות מעל חום גבוה עד תחילת להשחיר כתמים, על 15 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פלפל ירוק בינוני חתוך לרצועות1/2 פלפל ירוק בינוני חתוך לרצועות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
שים את הטורטיות החמות על צלחות. כף 1 כף חומוס על כל טורטיה ולהתפשט לכיסוי, משאיר גבול 1 אינץ'. מחלקים את תערובת הכרוב על החומוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פלפל ירוק בינוני חתוך לרצועות1/2 פלפל ירוק בינוני חתוך לרצועות
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
כרובכרוב
10
באמצעות כף מחוררת, להרים כל ביצה מן המים, מנגב נוזל עודף מתחתית הכף עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
שים את הביצים על גבי כרוב. חותכים את החלמונים ולחץ על הביצים קצת כך החלמונים מתחילים לרוץ (זה יעשה אותם קל יותר לאכול). מקפלים את החלק התחתון של כל טורטייה ולאחר מכן לקפל בצדדים, עוזב את עוטפת פתוחה בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
כרובכרוב
12
לשרת.
13
ג ' יאדה מרגישה טוב.
14
Reprinted from Giada ' s Feel Good Food Copyright © 2013 by GDL Foods Inc. תמונות זכויות יוצרים © 2013 by Amy Neunsinger. Published by Clarkson Potter, a division of Random House LLC. ג 'יאדה דה לורנטיס (באנגלית: GIADA DE LAURENTIIS) היא הכוכבת זוכת פרס אמי של רשת המזון האיטלקית, ג' יאדה בבית, וג 'יאדה בגן עדן; שופטת ב-Food Network Star; כתבת תורמת ב-Nbc' S Today show; ומחברת של שישה ספרים רבי מכר של הניו יורק טיימס. היא למדה בבית הספר לבישול קורדון בלו בפריז ועבדה במסעדת ספגו של וולפגנג פאק לפני שהקימה חברת קייטרינג משלה, GDL Foods. היא נולדה ברומא וגדלה בלוס אנג 'לס, שם היא מתגוררת כעת עם בעלה, טוד, ובתם, ג' ייד.