ביצים, כרוב ועטיפות לארוחת בוקר עם חומוס
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית צמחונית? ביצה, כרוב ועטיפות ארוחת בוקר עגבניות עם חומוס יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. גשו לסופר וקנו עלי כרוב, שאלוט, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח חומוס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוטפת ארוחת בוקר ביצה וקייל, אבוקדו כרוב חומוס שיבולת שועל קערת ארוחת בוקר, ו כרוב וחומוס עגבניות מטוגן.
הוראות
חותכים וזורקים את הגבעול ממרכז כל עלה כרוב. קוצצים בגסות את הכרוב לחתיכות בגודל 1 אינץ'. זה ייראה כאילו יש לך הרבה כרוב אבל זה יהיה לבשל למטה במידה ניכרת.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את העגבניות, שאלוט, שום, טימין, פתיתי פלפל אדום, אם משתמשים. מטגנים עד העגבניות לרכך שאלוט, כ 4 דקות.
מוסיפים את הכרוב ומפזרים מלח ופלפל. לזרוק עם 2 כפיות עץ עד קייל wilts אבל הוא עדיין ירוק בהיר, על 2 דקות. מערבבים בזיליקום.
למלא סיר רחב עם מספיק מים כדי למדוד 2 אינץ ' עמוק. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לשבור כל ביצה לכוס תה נפרדת. כבה את החום מתחת לסיר. מיד להחליק כל ביצה מהכוס שלה לתוך חלק אחר של המים (הלבנים יתפזרו).
תנו לביצים לעמוד עד שהלבנים נקבעים והחלמונים עדיין רכים מאוד למגע, 3 עד 4 דקות.
בינתיים, באמצעות מלקחיים, טוסט כל טורטייה ישירות מעל חום גבוה עד תחילת להשחיר כתמים, על 15 שניות לכל צד.
שים את הטורטיות החמות על צלחות. כף 1 כף חומוס על כל טורטיה ולהתפשט לכיסוי, משאיר גבול 1 אינץ'. מחלקים את תערובת הכרוב על החומוס.
באמצעות כף מחוררת, להרים כל ביצה מן המים, מנגב נוזל עודף מתחתית הכף עם מגבות נייר.
שים את הביצים על גבי כרוב. חותכים את החלמונים ולחץ על הביצים קצת כך החלמונים מתחילים לרוץ (זה יעשה אותם קל יותר לאכול). מקפלים את החלק התחתון של כל טורטייה ולאחר מכן לקפל בצדדים, עוזב את עוטפת פתוחה בחלק העליון.
Reprinted from Giada ' s Feel Good Food Copyright © 2013 by GDL Foods Inc. תמונות זכויות יוצרים © 2013 by Amy Neunsinger. Published by Clarkson Potter, a division of Random House LLC. ג 'יאדה דה לורנטיס (באנגלית: GIADA DE LAURENTIIS) היא הכוכבת זוכת פרס אמי של רשת המזון האיטלקית, ג' יאדה בבית, וג 'יאדה בגן עדן; שופטת ב-Food Network Star; כתבת תורמת ב-Nbc' S Today show; ומחברת של שישה ספרים רבי מכר של הניו יורק טיימס. היא למדה בבית הספר לבישול קורדון בלו בפריז ועבדה במסעדת ספגו של וולפגנג פאק לפני שהקימה חברת קייטרינג משלה, GDL Foods. היא נולדה ברומא וגדלה בלוס אנג 'לס, שם היא מתגוררת כעת עם בעלה, טוד, ובתם, ג' ייד.