ביצים לה פלומה
ביצים א-לה פלומה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וקטוגני יש 617 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שום, גבינת מוצרלה, מלח ים ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-תפוזים כמו קינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 47 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פלומה, הפלומה, ו פלומה.
הוראות
מחממים את שמן הזית על אש בינונית בסיר קטן.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים תוך ערבוב עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את אבקת הצ ' ילי, הכמון והאורגנו. מבשלים, תוך ערבוב, עד ריחני, 1 עד 2 דקות. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מערבבים את הציר, מביאים לרתיחה ואז מכוונים את האש כך שהרוטב יתבשל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מסמיך קלות, כ -15 דקות.
הגדר את המתלה כ -4 סנטימטרים מהצלייה וחמם מראש את הצלי.
מבשלים את הצ ' וריסו במחבת בינונית על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריחני, 3 עד 4 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד
חותכים את אבוקדו לשניים, להסיר את הבור לקלף את החצאים.
חותכים כל חצי לאורכו ל -6 פרוסות דקות. זורקים יחד בקערה בינונית עם מיץ הליים. מחלקים את הצ 'וריסו בין 6 תבשילי הגשה בודדים חסינים לתנור, בערך 5 1/ 2-אינץ' רחב על ידי 1 אינץ ' עמוק. מכסים את הצ ' וריסו בכל תבשיל עם 4 פרוסות אבוקדו דקות.
לבישול הביצים: מרססים מחבת או מחבת בתרסיס בישול הירקות ומחממים על אש בינונית.
מוסיפים ביצים רבות ככל שיתאים בלי לגעת ומבשלים עד החלק התחתון של הביצים מוגדר, על 1 דקה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהלבנים מוגדרים לחלוטין, כ -3 דקות.
מניחים 2 ביצים על גבי האבוקדו בכל קדירה. חזור על הפעולה עם שאר הביצים.
מחלקים את רוטב העגבניות בין 6 התבשילים, ומעליהם את הביצים בשכבה דקה ואחידה של רוטב.
מפזרים את הגבינה על הרוטב ומחלקים אותה באופן שווה. לצלות רק עד הגבינה נמס, על 1 דקה. מעל כל קדירה כפית קרמה ומפזרים את הכוסברה הקצוצה מעל השמנת. העבירו את שאר הקרמה בנפרד.
הערות קוק: קרמה מקסיקנה הוא מוצר חלב חומצי מעט עם עקביות שהופכת אותו למושלם לטפטוף על כלים מוגמרים. זה זמין בשווקים הלטיניים וכמה סופרמרקטים. אם אינך מוצא אותו, החלף שמנת חמוצה, דלילה במים.
גבינת אוקסאקה היא גבינת מיתרים קלה ממדינת אוקסאקה במקסיקו. זה זמין בשווקים הלטיניים וכמה סופרמרקטים. מוצרלה של חלב מלא היא התחליף המושלם.