ביצים ממולאות
מתכון ביצים ממולאות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 30 דקות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3538 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, טבסקו, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. נסו ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ביצים ירוקות וביצי חזיר ממולאות, ו ביצים ירוקות וחזיר: ביצים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
1 הראשון להרתיח את הביצים. (ראה כיצד להכין ביצים קשות.) למלא חצי סיר גדול עם מים בעדינות להוסיף את הביצים. לכסות את הביצים עם לפחות סנטימטר של מים.
מוסיפים כפית חומץ למים (זה יעזור להכיל חלבונים ביצה דולף החוצה אם כל הפגזים לפצח בזמן הבישול).
מוסיפים קמצוץ מלח למים. מביאים את המים לרתיחה. לכסות, ולהסיר מהחום.
בואו לשבת מכוסה במשך 12-15 דקות.
מסננים מים חמים מן המחבת ולהפעיל מים קרים על הביצים. (בשלב זה אם אתה לפצח את קליפות ביצים בזמן שהביצים מתקררות, זה יעשה את זה קל יותר לקלף את הקליפות.)
תן לשבת במים הקרירים כמה דקות, שינוי המים במידת הצורך כדי לשמור על קור רוח.2 מקלפים את הביצים. באמצעות סכין חדה, לחתוך כל ביצה לשניים, לאורכו. בעדינות להסיר את חצאי החלמון ומניחים בקערת ערבוב קטנה. מסדרים את החצאים הלבנים על מגש הגשה. 3 באמצעות מזלג, מחית את החלמונים ומוסיפים חרדל, מיונז, בצל, טבסקו, וזרימת מלח ופלפל. תערובת חלמון ביצה כפית לתוך החצאים לבן ביצה.