ביצים ממולאות Truffled
אם יש לכם מיונז, חרדל דיז'ון, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביצים ממולאות Truffled, ביצים ממולאות Truffled, ו מתכון ביצים ממולאות Truffled (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים ומים כדי לכסות בסיר; להביא לרתיחה.
הסר מהחום, ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
לנקז ביצים, ולשטוף עם מים קרים במשך כמה דקות. מקלפים ביצים וחותכים לחצי לאורכו.
מניחים 6 חצאי ביצים (כולל לבנים) וכל חלמונים נוספים במעבד מזון.
מוסיפים מיונז, חרדל, ו 1/4 כוס גבינה מגוררת; להתמזג היטב.
מוסיפים מלח, פלפל, ואם תרצה, שמן כמהין. אם עבה מדי, להוסיף שמן זית (או שמן כמהין יותר אם אתה רוצה טעם חזק יותר), 1/2 כפית בכל פעם, כדי עקביות הרצוי.
מניחים תערובת בשקית מאפה עם קצה רגיל או בצורת כוכב (או שקית פלסטיק zip-top קטנה עם פינה לחתוך), ותערובת צינור לחצאי ביצה הנותרים.