ביצים ממולאות טעונות במלואן
ביצים ממולאות טעונות במלואן נטול גלוטן, ומספק כ 24 מנות. מתאבן זה יש 71 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך תיבול פלפל לימון, רוטב חווה, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביצים ממולאות ברוטב חלפיניו בייקון, ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ו מוטות טעונים במלואם.
הוראות
מניחים ביצים לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים קלות. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני; מרתיחים ביצים במשך 10 עד 12 דקות.
מסננים את המים הרותחים וממלאים סיר במים קרים. לאחר 2 עד 3 דקות, לשפוך את המים ולהחליף עם מים קרים יותר. חזור על הפעולה עד שהביצים יתקררו במלואן, 10 עד 15 דקות. לקלף ביצים.
מחממים שמן צמחי במחבת קטנה על חום בינוני ומבשלים ומערבבים בצל עד שקוף, על 5 דקות.
פורסים ביצים לחצי לאורכו וגורפים חלמונים לקערה; מעבירים חצאים לבנים ביצה לצלחת. מחית חלמונים עם מזלג; מערבבים שמנת חמוצה, מיונז, רוטב ראנץ, חרדל דיז ' ון, אבקת שום, אבקת בצל, ותבלינים פלפל לימון עד תערובת חלמון הוא חלק. מערבבים בחתיכות בייקון וגבינת צ ' דר.
בנדיבות ממלאים חצאי ביצים במילוי ומפזרים כל ביצה ממולאת בפפריקה. מקררים עד שמצוננים לפני ההגשה.