קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ביצים ממולאות טעונות במלואן

ביצים ממולאות טעונות במלואן
ביצים ממולאות טעונות במלואן נטול גלוטן, ומספק כ 24 מנות. מתאבן זה יש 71 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך תיבול פלפל לימון, רוטב חווה, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביצים ממולאות ברוטב חלפיניו בייקון, ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ו מוטות טעונים במלואם.

הוראות

1
מניחים ביצים לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים קלות. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני; מרתיחים ביצים במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את המים הרותחים וממלאים סיר במים קרים. לאחר 2 עד 3 דקות, לשפוך את המים ולהחליף עם מים קרים יותר. חזור על הפעולה עד שהביצים יתקררו במלואן, 10 עד 15 דקות. לקלף ביצים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים שמן צמחי במחבת קטנה על חום בינוני ומבשלים ומערבבים בצל עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום ולתת מגניב.
5
פורסים ביצים לחצי לאורכו וגורפים חלמונים לקערה; מעבירים חצאים לבנים ביצה לצלחת. מחית חלמונים עם מזלג; מערבבים שמנת חמוצה, מיונז, רוטב ראנץ, חרדל דיז ' ון, אבקת שום, אבקת בצל, ותבלינים פלפל לימון עד תערובת חלמון הוא חלק. מערבבים בחתיכות בייקון וגבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
רוטב ראנץרוטב ראנץ
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
רוטב טריאקירוטב טריאקי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בנדיבות ממלאים חצאי ביצים במילוי ומפזרים כל ביצה ממולאת בפפריקה. מקררים עד שמצוננים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל