קושימומחה
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ביצים ממולאות על קן של חסה חמאה עם רוטב חרדל דבש

ביצים ממולאות על קן של חסה חמאה עם רוטב חרדל דבש
מתכון ביצים ממולאות על קן של חסה חמאה עם רוטב חרדל דבש מוכן בערך 15 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך מלח ופלפל טחון, חרדל דיז'ון, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, חמאת חסה, צנון וסלט אבוקדו עם רוטב חרדל, ו סלט חסה חמאה עם טחינה-רוטב דבש.

הוראות

1
מקציפים מיונז, חרדל, דבש וחומץ בקערה קטנה. מחית 5 כפות של ההלבשה לתוך החלמונים כדי להפוך מילוי חלק. (רוטב, מילוי וביצים ניתן לכסות בקירור לילה. כאשר מוכן לשרת, כפית (או צינור) חלק מתערובת חלמון לתוך כל חצי ביצה לבן. בעדינות לזרוק חסה עם מספיק של ההלבשה הנותרת כדי מעיל קל. סדר חלק של עלי חסה על צלחת סלט. מעל כל סלט עם 2 ביצים ממולאות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
טפטוף עם קצת רוטב נוסף אם תרצה.
3
לשרת.
4
מערבבים תותים, סוכר ויין בקערה בינונית עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בואו לעמוד 30 דקות עד 3 שעות.
6
לשרת.מניחים סלמון על תבנית אפייה גדולה, מכסים את שני הצדדים ב-2 כפות שמן הזית, ומפזרים מלח ופלפל נדיבים. לזרוק תפוחי אדמה עם עוד 2 כפות של שמן זית וזרימה נדיבה של מלח ופלפל; מקום, בצד חתוך, על תבנית אפייה שנייה מעוטרת. לזרוק אספרגוס עם כף הנותרים של שמן וזרימת נדיב של מלח ופלפל. התאם מדפים לתנור למיקום הנמוך והעליון באמצע.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים תפוחי אדמה על מתלה תחתון סלמון על המדף העליון של תנור קר, ולאחר מכן מחממים תנור ל 400ºF. צלי עד סלמון הוא רק אטום לאורך, כ 25 דקות, ותפוחי אדמה הם חום זהוב, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להעביר סלמון למגש גדול; להוסיף אספרגוס למחבת קלייה סלמון; להמשיך לצלות, יחד עם תפוחי אדמה, עד ירוק בהיר רק רך, 5 עד 8 דקות, בהתאם עובי. בינתיים, מערבבים שמן זית כתית מעולה, פטרוזיליה, שמיר, צלפים ומיץ, בצל ירוק וגרידת לימון בקערה קטנה; להפריש. כדי לשרת, תערובת שמיר כפית על סלמון, מגש עם פטרוזיליה, גבעולי שמיר, ופלחי לימון. מסדרים תפוחי אדמה ואספרגוס על מגש עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
טריז לימוןטריז לימון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מגישים באופן מיידי.התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך יותר תנור חום 350ºF.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מערבבים קמח, 1/4 כוס סוכר, וגרידת לימון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוסיפים חמאה ווניל; מכים (או פשוט מערבבים עם הידיים) כדי ליצור בצק חלק. טיפת בצק על ידי כפיות נדיבות על קלף או גיליון עוגיות מרופדת סילפט; להתגלגל לתוך כדורים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
אופים עד תחתיות עוגיות זהובות חום, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
העברת עוגיות מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
מניחים את הסוכר שנותר בשקית quart בגודל רוכסן נעילה. עובד תריסר בכל פעם, טיפה עוגיות לסוכר; לנער למעייל.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
15
לשרת. (ניתן לאחסן בדיל אטום עד 1 שבוע.) עושה על 2 תריסר.
16
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית. מכסים ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
מגישים עם טעם כמו מטוגן טורטיות או צ ' יפס טורטייה לטבילה. עושה רבע גלון.התאם מדפים לתנור למיקומים הנמוכים והאמצעיים וחמם את התנור ל-450 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
מחממים תנור הולנדי כבד במשקל 5 עד 6 ליטר על אש נמוכה. בינתיים, במקום צלי בקערה גדולה; מעיל עם 1 כף שמן ועונה עם 1 כף של כמון ו זליגה נדיבה של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
מערבבים צ 'ילי, אבקת צ' ילי, נשאר 1 כפית כמון, ואורגנו בקערה קטנה. כמה דקות לפני הצורב, להגדיל את החום בינוני גבוה חזק עד דליפות עשן להתחיל לעלות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
הוסף צלי; לצרוב, פונה רק פעם אחת, עד ששני הצדדים יוצרים קרום חום מרשים, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
21
להעביר צלי לצלחת; להפריש.
22
להוסיף שום לסיר עכשיו ריק; sauté עד ריחני וזהב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
23
להוסיף תערובת צ ' ילי; sauté כדי להגביר את הטעם, עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
24
מוסיפים מרק עוף, מביאים לרתיחה; חוזרים צלי לסיר. באמצעות 2 potholders כדי להגן על הידיים, מניחים גיליון של רדיד כבד על הסיר, לחיצה על נייר כדי שהוא נוגע בתבשיל. חותם לסכל סביב הקצוות; לחזור עם גיליון שני של נייר כדי לאטום לחלוטין. הפעל מבער על בינוני גבוה עד שאתה שומע בועת מיצים. הגדר סיר על מתלה תנור באמצע; לבשל בסך הכל 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
25
הסר צלי מהתנור, מגניב לטמפרטורת החדר, וגרוס לחתיכות בגודל ביס. כ -30 דקות לפני צלי נעשה, לזרוק בצל ופלפלים עם הנותרים 2 כף שמן ומפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל על תבנית אפייה גדולה מספיק לירקות כדי להתאים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
26
מניחים מחבת על מתלה תנור תחתון; מבשלים עד רך-פריך, כ -30 דקות. כאשר מוכן לשרת, בשר חם בעדינות פלפלים ובצל על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
27
מגישים עם טורטיות חמות*, קערות של שמנת חמוצה, עלי כוסברה, פלחי ליים. * כמובן שאתה תמיד יכול טורטיות מיקרוגל, אבל אני מעדיף תנור קיטור אותם. עבור כל טורטיות 8, להניח מגבת נייר לחה על חתיכת 24-ידי 18 אינץ ' של רדיד כבד חובה. הגדר 2 ערימות של טורטיות קמח 4 כל צד על ידי צד על מגבת. מכסים עם עוד מגבת נייר לחה; נייר חותם לחלוטין. חם בתנור 350 מעלות עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
סיד טריזסיד טריז
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
28
מניחים מרכיבי סלט בקערה גדולה, וכאשר מוכן לשרת, לזרוק עם כמות קטנה יותר של שמן זית וזרימת נדיב של מלח ופלפל. לטעום, להוסיף עוד שמן, מלח או פלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
29
מוסיפים את הכמות הקטנה יותר של מיץ ליים; לזרוק למעיל. טעם, הוספת יותר, במידת צורך.התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם תנור ל-325 ºF. להביא 1 ליטר מים לרתיחה לאמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
30
לטאטא כל הזמן, להביא סוכר ו 1/4 כוס מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר בינוני כבד תחתית. כאשר התערובת מתחילה לרתוח, להפוך את החום בינוני נמוך ולהפסיק לטאטא. המשך להתבשל עד התערובת הופכת חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
31
יוצקים תערובת לתוך צלחת פאי עמוק 9 אינץ ' להגדיר במחבת צלייה גדולה מספיק כדי להכיל אותו. בינתיים, לנצח גבינת שמנת עד אור ורך בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
32
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מגרדים את הצדדים, לאחר כל תוספת. הכה בשני milks ווניל עד חלקה. הגדר מחבת צלייה בתנור; יוצקים בלילת פלאן לתוך צלחת עוגה ומים למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
33
אופים עד פלאן הוא jiggly, אבל להגדיר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
34
הסר מהתנור, מגניב לטמפרטורת החדר, ומקרר עד מוכן לשרת. הפעל סכין קטנה סביב היקף צלחת עוגה לשחרר פלאן. הפוך על מגש גדול עם שפתיים.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
35
חותכים לפרוסות ומגישים.