ביצים מקושקשות מבשלות איטיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לביצים ביצה מקושקשת לבישול איטי. מתכון זה נטול גלוטן קטוגני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לך בייקון, מלח, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי עושה מראש נקניק וביצים מקושקשות פטריות, הפוך קדימה ביצים מקושקשות, ו ביצים מקושקשות מוכנות מראש.
הוראות
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, לבשל בייקון עד פריך.
ניקוז על מגבות נייר. קותלי חזיר קרמבל; להפריש. להזמין 1 כף בייקון טפטוף במחבת.
מוסיפים פטריות לטפטופים; מבשלים 4 עד 5 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
הסר ממחבת; להפריש. לנגב מחבת נקייה במגבת נייר.
להמיס מרגרינה באותו מחבת על חום בינוני. מקציפים ביצים בקערה גדולה.
מוסיפים חצי וחצי, מלח ופלפל; להתמזג היטב.
מוסיפים תערובת ביצים למחבת; מבשלים מעל חום בינוני עד מוצק אבל עדיין לח, ערבוב מדי פעם. מערבבים במרק ועירית.
מניחים חצי תערובת ביצה 3 1/2 או 4-ליטר סיר איטי. למעלה עם חצי כל אחת מהפטריות המבושלות, עגבניות, גבינה ובייקון מתפורר. חזור על שכבות.
מגישים מיד, או לכסות ולשמור על חם על הגדרה נמוכה עד 4 שעות.