ביצים מקושקשות מוקרמות
. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ביצים מקושקשות מוקרמות, ביצים מקושקשות מוקרמות, ו ביצים מקושקשות מוקרמות עם בשר חזיר.
הוראות
ממיסים את הגהי במחבת על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בצלצלים, ומבשלים עד בצלצלים מתחילים לרכך, על 3 דקות. העונה עם אבקת קארי, ומבשלים 5 דקות יותר.
הוסף את כף המים במידת הצורך כדי לשמור על שאלוט מלהישרף.
בינתיים, מניחים את גבינת השמנת לתוך קערה בטוחה למיקרוגל, ומבשלים במיקרוגל עד שגבינת השמנת רכה למדי, כ -30 שניות על גבוה.
לטאטא את הביצים חרדל דיז ' ון עד גבינת שמנת הוא מעורב בעיקר (כמה גושים בסדר). מערבבים את תערובת הביצים לתוך המחבת עם בצלצלים, ומבשלים לאט, ערבוב מדי פעם, עד הביצים יש fired. הם עדיין יהיו רכים יותר מאשר ביצים מקושקשות רגילות בגלל גבינת שמנת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל בדיוק כשהביצים מוכנות לצאת מהמחבת.