ביצים מקושקשות רכות עם ריקוטה טרייה ועירית
ביצים מקושקשות רכות עם ריקוטן טרי ועירית עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 297 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, גבינת ריקוטה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביצים מקושקשות רכות עם ריקוטן טרי ועירית, ביצים מקושקשות רכות עם ריקוטן ועירית, ו ביצים מקושקשות עם עירית ואסיאגו.
הוראות
להקציף ביצים, עירית קצוצה, ו 1/4 כפית פלר דה sel בקערה בינונית עד מעורבב היטב. ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים ביצים ומערבבים עם מרית סיליקון חסינת חום עד ביצים מבושלות כמעט אבל עדיין נוזליות בחלקים, הטיית מחבת ערבוב עם מרית כדי לאפשר חלק מבושל לזרום מתחת, על 2 דקות.
מוסיפים ריקוטה ומערבבים רק עד משולב אבל גושים של גבינה עדיין גלויים.
סדר 2 טוסטים או 4 פרוסות באגט על כל אחד 2 צלחות. ביצה מקושקשת בכף על טוסט.
מפזרים יותר פלר דה sel ופלפל.
מקשטים עם עירית שלמה, אם תרצה.
* זמין בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "