ביצים מקסיקניות עם צ'וריסו ושעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל ביצים מקסיקניות עם צ'וריסו שעועית. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שעועית פינטו ללא מלח, ביצים בתוספת 2 חלבוני ביצה, צ'וריסו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית נסו ביצים מקסיקניות עם שעועית, שעועית וביצים בסגנון מקסיקני, ו ביצים ממולאות עם צ'וריסו פריך, שמן צ' וריסו ופפריקה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל את צ ' וריסו במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד שזה רק מתחיל חום, על 3 דקות.
מוסיפים את הפלפל ואת jalapeno ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים לרחוש, על 5 דקות.
מוסיפים את השעועית וחצי של הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך, כ 4 דקות.
לטאטא את כל הביצים וחלבוני ביצה עם 1/4 כוס מים 1/8 כפית כל מלח ופלפל בקערה; להוסיף למחבת ולבשל, ערבוב עם מרית גומי, עד רק מתחיל להגדיר, על 2 דקות.
מוסיפים את הצ ' יפס, הגבינה, מחצית הכוסברה, ואת הבצל הירוק הנותרים וממשיכים לבשל, ערבוב, עד הביצים רק להגדיר, על 3 יותר דקות.
מחלקים את הביצים בין צלחות העליון עם אבוקדו, שמנת חמוצה וכוסברה נותרת.