ביצים סקוטיות
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, נקניק, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ביצים סקוטיות, ביצים סקוטיות, ו ביצים סקוטיות.
הוראות
מניחים 6 ביצים בסיר ומכסים במים קרים, מביאים לרתיחה, ואז מכסים ונותנים לשבת במשך 5 דקות לפני ריצה מתחת למים קרים. לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף ביצים ולהניח בצד.
מחלקים נקניק לתוך 6 כדורים בגודל שווה. לחץ על כל כדור לתוך דיסק ולאחר מכן לעטוף כל דיסק נקניק סביב הביצה הקלופה.
לנצח את הביצה שנותרה. לאחר מכן מניחים ביצה מכוסה נקניק בקמח, ואחריו ביצה, ואחריו פירורי לחם; לחזור עם כל הביצים.
יוצקים סנטימטר אחד של שמן צמחי למחבת רוטב ומניחים על חום גבוה בינוני.
מחממים שמן ל 350 ° F, עובד בקבוצות קטנות, מטגנים ביצים עד חום מכל הצדדים, הצבת ביצים שחומות בתנור שחומם מראש. לאחר כל הביצים מבושלים לשרת מיד עם מלפפון חמוץ.