ביצים עלומות בסירופ ג'ינג'ר
ביצים עלומות בסירופ ג'ינג'ר עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לארוחת הבוקר. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 259 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה וצמחוני מספק מנה 4 . מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 20 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, שורש זנגביל, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו סירופ מייפל-ביצים עלומות וופלים, אגסים עלומים בדבש, ג'ינג'ר וסירופ קינמון, ו ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד והולנדייז) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים והסוכר יחד בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מוסיפים את פרוסות הג ' ינג ' ר ומבשלים עד שהם ריחניים, כ -5 דקות.
סדקו את הביצים לקערות בודדות ושחררו אותן בעדינות לסירופ. מבשלים את הביצה בצד אחד עד שהלבן מוגדר ואטום חלקית, בערך 3 1/2 דקות; הופכים בעדינות לבישול הצד השני עד שחלבון הביצה אטום אך לא קשה, והחלמון עדיין נוזלי, בערך 3 1/2 דקות נוספות או לאלילות הרצויה. כף את הביצים לקערות אישיות וכף סירופ מעל כל ביצה.
מקשטים בג ' ינג ' ר המבושל.