ביצים עלומות על עוגות פולנטה בגריל
זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ביצים עלומות, פולנטה, ארטישוק במרינדה, ביצים עלומות עם פולנטאן וסלסה טרייה, ו ביצים עלומות עם תירס לבן פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 על 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם ניילון לעטוף כך שכל הצדדים והתחתון מכוסים.
מחממים מים, חלב, פתיתי פלפל אדום, ותימין בסיר גדול על חום בינוני גבוה. כאשר רק מתחיל להתבשל להוסיף פולנטה ומבשלים עד מעובה, על 4 דקות.
הסר טימין העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
יוצקים לתוך תבנית אפייה מרופדת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר ואז לכסות ולקרר לילה.
לאפשר את העוגות לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להסיר מן המחבת לחתוך 8 חתיכות. מחממים גריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה לשפשף עם שמן.גריל פולנטה עד השחמה ופריך משני הצדדים, על 10 דקות בסך הכל. להפריש ולשמור חם.
ביצים Poach על פי הוראות בסרטון זה. מחלקים עוגות פולנטה בין ארבע צלחות, העליון כל אחד עם ביצה, מפזרים עירית, ומגישים.