ביצים עלומות עם Pancetta וזרק Mesclun
ביצים עלומות עם Pancetan וזרקו Mesclun עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון דל פחמימות, יש 301 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך חומץ יין, מלח ופלפל, תפוחי אדמה חדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט פריסה עם פנקטן וביצים עלומות, ביצים עלומות עם פולנטה, כרוב מטוגן ופנצ'טה, ו ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise).
הוראות
להביא מחבת גדולה, עמוקה מלאה 2 אינץ ' של מים לרתיחה. לפצח כל ביצה לתוך כוס בעדינות להחליק אותו לתוך המים. מבשלים עד שהלבנים מוצקים אבל החלמונים עדיין רכים, 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביצים צלחת נייר towellined כדי לנקז.
בינתיים, במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיף את pancetta ומבשלים על חום גבוה בינוני עד פריך, על 3 דקות.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מתרכך, 2 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף את החומץ, טרגון בצל ירוק.
בקערה, לזרוק את המסקלון עם ההלבשה; העונה עם מלח ופלפל.
מעבירים את הסלט לצלחות, למעלה עם הביצים ומגישים עם נקודות טוסט.