ביצים עלומות עם עגבניות קלויות, פטריות, בשר חזיר
ביצים עלומות עם עגבניות קלויות, פטריות, בשר חזיר עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. אם יש לך פלפל, חזיר, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו ביצים עלומות עם עגבניות קלויות, פטריות, בשר חזיר, אדם וחווה על רפסודה (ביצים עלומות עם עגבניות קלויות, פטריות וחזיר), ו ביצים עלומות עם פטריות ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק עגבניות ופטריות עם מלח, פלפל, ו 2 כפות שמן במחבת צלייה. מסדרים עגבניות לחתוך צדדים למעלה, ואז אופים ירקות בשליש התחתון של התנור עד מתרכך, על 20 דקות עבור פטריות ו 30 דקות עבור עגבניות. (
להעביר פטריות לקערה בעוד עגבניות לסיים צלייה.)
להעביר 8 חצאי עגבניות לבלנדר ופרה עם שמן 1 כף עד חלקה. (רוטב דק עם מים אם תרצה.) מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לצלחת חסינת נשימה קטנה לחימום.
מברשת שני הצדדים של פרוסות לחם עם הנותרים 2 כפות שמן, ואז אופים על תבנית אפייה בשליש העליון של התנור עד פריך וזהב על הקצוות, על 10 דקות. לשפשף צמרות טוסטים עם צדדים לחתוך של שום. השאירו טוסטים על תבנית אפייה. תשאירי את התנור דולק.)
מלא מחבת עמוקה 12 אינץ 'או מחבת קלייה קטנה flameproof עם 1 1/4 אינץ' מים קרים.
מוסיפים חומץ ומביאים לביצים מבושלות.
מחממים רוטב עגבניות ועגבניות צלויות ופטריות בשליש התחתון של התנור 5 עד 10 דקות.
בינתיים, לקפל פרוסת בשר חזיר על גבי כל טוסט וחום בשליש העליון של התנור עד חם, על 3 דקות.
בעוד מרכיבים אחרים הם reheating, לשבור ביצה 1 לתוך כוס, ואז להחליק ביצה לתוך מים רותחים. חזור עם ביצים שנותרו, ריווח אותם זה מזה, ולגנוב ב מבשלים חשוף עד הלבנים הם המשרד אבל חלמונים עדיין נוזל, 2 עד 3 דקות.
מעבירים ביצים עם כפית מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ולהתבשל עם מלח ופלפל. שים 1 או 2 טוסטים על כל צלחת ומעל כל אחד עם חצי עגבניות ביצה עלומה.
רסס ברוטב עגבניות ולפזר פטריות סביב ביצים.
* הביצים במתכון זה לא יהיה מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות דאגה אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך. אתה יכול להחליף ביצים מפוסטר (בקליפה) או לבשל ביצים יותר. * ירקות ניתן להכין 1 יום קדימה. עגבניות צוננות, פטריות ורוטב בנפרד, מכוסים. * טוסטים ניתן לעשות 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר בשקית ניילון אטומה בטמפרטורת החדר.