ביצים עשירות אלוהיות בנדיקט עם סרטן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר,אז נסו ביצים עשירות אלוהיות בנדיקט עם סרטן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1382 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 112 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו מרווה, חלב, טימין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 61%, שהוא מוצק. ביצי סרטן בנדיקט, סרטן ואבוקדו ביצים בנדיקט, ו עוגות סרטן ביצים בנדיקט דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הניחו את פרוסות הבייקון על מתלה על תבנית עם נייר אפייה.
אופים עד פריך, 15 עד 20 דקות. מניחים בצד ושומרים על חום.
הכינו את תערובת ההולנדייז לפי הוראות החבילה, בעזרת מיץ הצדפות והחלב עם 1/4 כוס החמאה.
מקציפים פנימה את ההולנדייז המוכן. מניחים בצד ושומרים על חום.
מכניסים את הפסטו לקערה קטנה ומערבבים פנימה את עשבי התיבול. דק אותו במעט מים.
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת בינונית על אש בינונית.
חותכים את הקרואסונים לשניים ומבשלים אותם בחמאה עד שהם משחימים יפה. מחממים את הסרטן באותה מחבת.
הביאו מחבת מים בינונית לרתיחה עדינה מאוד והוסיפו את החומץ הלבן. לפצח ביצה לתוך צלחת קטנה בזהירות להחליק אותו לתוך המים. מבשלים 2 עד 3 דקות, תלוי כמה קשה או רך אתה אוהב את החלמון שלך.
מוציאים בעזרת כף מחוררת על צלחת מרופדת במגבת נייר. ממשיכים עם שאר הביצים.
להרכבה: הניחו 2 חצאי קרואסון על צלחת.
חותכים 4 רצועות בייקון לשניים ומניחים את הרצועות על גבי הקרואסונים.
מניחים 2 ביצים עלומות על גבי הבייקון.
מניחים מעל כף בשר סרטנים. מכסים בהולנדייז ומפזרים 1 כפית זיתים קצוצים על כל אחד.
מזלפים את הפסטו סביב הצלחת.
יין מומלץ: שרדונה, קאווה
שרדונה וקוואן הם בחירה מצוינת עבור ביצים בנדיקט. יין מבעבע - עם שלנו ללא מיץ תפוזים-הוא בחירה ברורה לביצים. עם רוטב הולנדייז חמאה, אם כי, אתה יכול לבחור יין לבן מלא יותר כמו שרדונה. פרג סנטה לוסיה היילנדס שרדונה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה]()
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווים צעירים של לימון ויערה מרובדים על מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מהבשלות הפרי, מזדקנת על שקעי שמרים מעורבבים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.