קושימומחה
מוכן ב53 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

ביצים פלורנטין

ביצים פלורנטין
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וטעימה ? ביצי פלורנטין יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 456 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -39 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.7 דולר למנה , מתכון זה מכסה 26% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-225 יגידו שהוא פגע במקום. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -53 דקות . אם יש לכם בצל, פקורינו רומנו, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 72% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו ביצי פלורנטין , עוגיות פלורנטין עם פיסטוקים וצימוקים , וחזיר צלוי פלורנטין ברוטב רימונים .

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הניחו רשת אפייה במרכז התנור. חממו את התנור מראש ל-200 מעלות צלזיוס. רססו תבנית אפייה בתרסיס שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
סדרו את הפרושוטו בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה ואופים עד להזהבה פריכה, כ-6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין לפני פירוק לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
5
במחבת בינונית, חממו את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד שהוא רך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד שיעלה ריח, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
מוסיפים את התרד ואגוז המוסקט ומבשלים עד שהתרד נובל, כדקה עד שתיים. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים את התערובת לרתיחה עדינה. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מסמיכה מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
9
הסירו את הסיר מהאש וערבבו פנימה את הגבינה. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
10
ממלאים סיר קטן עם 3 אינץ' של מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
מוסיפים כף מלח ומיץ לימון. מביאים את המים לרתיחה עדינה על אש בינונית. שוברים ביצה בקערה קטנה, תוך הקפדה לא לשבור את החלמון. מחליקים את הביצה באיטיות למים. בעזרת כף עץ, מערבבים בזהירות את המים סביב הביצה. מבשלים במשך 2 עד 2 וחצי דקות עד שהחלבון מתייצב והחלמון עדיין רך. בעזרת כף מחוררת, מוציאים את הביצה מהמים ומסננים על מגבות נייר. חוזרים על הפעולה עם שאר הביצים.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
להגשה, הניחו פרוסת עגבנייה על כל צלחת סלט ותבלו במלח ופלפל. יוצקים רבע מרוטב התרד מעל פרוסת העגבנייה. מפזרים מעל ביצה עלומה ומפזרים את הפרוסצ'וטו המפורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
ביצה עלומהביצה עלומה
פרושוטופרושוטו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
מגישים חם.
14
הערת הטבח: ניתן להכין את הביצים העלומות מראש אם הן מאוחסנות במים ומקוררות. יש לחמם אותן שוב על ידי הכנסתן למים רותחים למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת