ביצים פלורנטין
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וטעימה ? ביצי פלורנטין יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 456 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -39 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.7 דולר למנה , מתכון זה מכסה 26% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-225 יגידו שהוא פגע במקום. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -53 דקות . אם יש לכם בצל, פקורינו רומנו, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 72% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו ביצי פלורנטין , עוגיות פלורנטין עם פיסטוקים וצימוקים , וחזיר צלוי פלורנטין ברוטב רימונים .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הניחו רשת אפייה במרכז התנור. חממו את התנור מראש ל-200 מעלות צלזיוס. רססו תבנית אפייה בתרסיס שמן צמחי.
סדרו את הפרושוטו בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה ואופים עד להזהבה פריכה, כ-6 עד 8 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין לפני פירוק לחתיכות קטנות.
במחבת בינונית, חממו את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב תכוף, עד שהוא רך, כ-5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שיעלה ריח, כ-30 שניות.
מוסיפים את התרד ואגוז המוסקט ומבשלים עד שהתרד נובל, כדקה עד שתיים. מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים את התערובת לרתיחה עדינה. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מסמיכה מעט, כ-5 דקות.
הסירו את הסיר מהאש וערבבו פנימה את הגבינה. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
ממלאים סיר קטן עם 3 אינץ' של מים.
מוסיפים כף מלח ומיץ לימון. מביאים את המים לרתיחה עדינה על אש בינונית. שוברים ביצה בקערה קטנה, תוך הקפדה לא לשבור את החלמון. מחליקים את הביצה באיטיות למים. בעזרת כף עץ, מערבבים בזהירות את המים סביב הביצה. מבשלים במשך 2 עד 2 וחצי דקות עד שהחלבון מתייצב והחלמון עדיין רך. בעזרת כף מחוררת, מוציאים את הביצה מהמים ומסננים על מגבות נייר. חוזרים על הפעולה עם שאר הביצים.
להגשה, הניחו פרוסת עגבנייה על כל צלחת סלט ותבלו במלח ופלפל. יוצקים רבע מרוטב התרד מעל פרוסת העגבנייה. מפזרים מעל ביצה עלומה ומפזרים את הפרוסצ'וטו המפורר.
הערת הטבח: ניתן להכין את הביצים העלומות מראש אם הן מאוחסנות במים ומקוררות. יש לחמם אותן שוב על ידי הכנסתן למים רותחים למשך 30 שניות.