קושירגיל
מוכן ב9 דק.
מנות1
ציון בריאות18
מגזין

ביצים שלוקות קלות

ביצים שלוקות קלות
גשו לסופר וקנו חזיר, עוף, בקר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise), תזונה בביצים וביצים עלומות ברוטב עגבניות, ו ביצים שלוקות.

הוראות

1
לחמם את המים: למלא סיר עם כמה סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מחממים את המים על גבוה עד שהוא מגיע לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום עד המים הוא בבית רתיחה חשופה (רק כמה בועות עולה עכשיו ולאחר מכן).
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3
2 לפצח ביצה לתוך קערה קטנה בעדינות להחליק אותו לתוך המים: עובד עם הביצים אחד בכל פעם, לפצח את הביצה לתוך קערה קטנה או כוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מניחים את הקערה קרוב לפני השטח של המים החמים להחליק בעדינות את הביצה לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
אם אתה רוצה, להשתמש בכפית כדי לדחוף כמה חלבונים ביצה קרוב החלמונים שלהם, כדי לעזור להם להחזיק יחד. 
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6
הוסף את כל הביצים שאתה ציד בלתי חוקי למחבת באותו אופן, שמירה על מרחק כלשהו ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
3 לכבות את החום, לכסות את המחבת, להגדיר טיימר במשך 4 דקות: לכבות את החום לכסות את המחבת. הגדר טיימר במשך 4 דקות (או לספור בקול רם עד 60, ארבע פעמים). בשלב זה חלבוני הביצה צריך להיות מבושל לחלוטין, בעוד החלמונים עדיין נוזל.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
שים לב כי העיתוי תלוי בגודל הביצים, מספר הביצים בסיר, ואם אתה מבשל בגובה, ולכן להתאים בהתאם. אם אתה בגובה, רוצה חלמונים ביצה מוצק, או ציד בלתי חוקי יותר מ 4 ביצים בבת אחת, ייתכן שיהיה עליך לבשל אותם יותר. אם אתה מנסה 4 דקות ואת הביצים מבושלים מדי, להפחית את הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הסר את הביצים עם כף מחוררת: בעדינות להרים את הביצים עלומות מתוך המחבת עם כף מחורץ ומניח על צלחת לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
באמצעות מסננת רשת בסדר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
דרך אחת לעזור לחלבוני הביצה השלוקים שלכם להישאר יחד היא להסיר חלק מהחלבונים הקטנים לפני שאתם מוסיפים את הביצים למים החמים. דרך קלה לעשות זאת היא עם מסננת רשת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
סיגליותסיגליות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מניחים את הביצה גלם לתוך מסננת רשת בסדר מעל קערה. חלבוני הביצה הדקים מאוד יתנקזו דרך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
2 בעדינות להוסיף מים חמים: ואז בעדינות להקל את הביצה גלם לתוך הסיר שלך של מים חמים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
3 לכבות חום, לכסות סיר, לבשל 4 דקות: שימו לב איך יש הרבה פחות חלבונים תועים עם שיטה זו? לכבות את החום ולכסות את הסיר (או פשוט להוריד את החום נמוך), ומבשלים 4 דקות עד הלבנים מבושלים דרך. (ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר זמן אם בישול בגובה או ציד בלתי חוקי יותר מ 4 ביצים בבת אחת.)
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר מן הסיר עם כפית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
באמצעות ציד ביצים
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
אם אתה לא רוצה להתעסק עם מנסה לשמור על הביצים מלהתפשט או להיתקל אחד בשני, הדרך הקלה ביותר לעשות ביצים עלומות היא עם ציד ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
"הצייד" הוא למעשה לפנק את הביצים, לא באמת ציד בלתי חוקי אותם, אבל אם מה שאתה רוצה הוא ביצה עם חלמון לבן מבושל נוזלי, זו דרך קלה לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8
כדי להשתמש במחבת ציד ביצים, הסר את הכוסות מהמחבת שבה אתה מתכוון להשתמש.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
למלא את המחבת עם רק 1/2 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה נמוכה. שים טיפה או כך של שמן זית בכל אחת מכוסות הביצים שבהן אתה משתמש ומפיץ מסביב. (הכוסות הן ללא מקל, אבל השמן עוזר.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
לפצח את הביצים לתוך כוסות הביצה, ביצה אחת לכל כוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
11
שים את הכוס המלאה בחזרה בחריץ בשביל זה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מכסים את המחבת ומבשלים 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
הסר מן החום בזהירות להרים את כוסות הביצה מתוך המחבת. החלק את הביצים המבושלות מתוך הכוסות על צלחות הגשה או קערות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'