קושירגיל
מוכן ב9 דק.
מנות1
ציון בריאות18
מגזין

ביצים שלוקות קלות

ביצים שלוקות קלות
גשו לסופר וקנו חזיר, עוף, בקר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise), תזונה בביצים וביצים עלומות ברוטב עגבניות, ו ביצים שלוקות.

הוראות

1
לחמם את המים: למלא סיר עם כמה סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מחממים את המים על גבוה עד שהוא מגיע לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום עד המים הוא בבית רתיחה חשופה (רק כמה בועות עולה עכשיו ולאחר מכן).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
2 לפצח ביצה לתוך קערה קטנה בעדינות להחליק אותו לתוך המים: עובד עם הביצים אחד בכל פעם, לפצח את הביצה לתוך קערה קטנה או כוס.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את הקערה קרוב לפני השטח של המים החמים להחליק בעדינות את הביצה לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
אם אתה רוצה, להשתמש בכפית כדי לדחוף כמה חלבונים ביצה קרוב החלמונים שלהם, כדי לעזור להם להחזיק יחד. 
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
6
הוסף את כל הביצים שאתה ציד בלתי חוקי למחבת באותו אופן, שמירה על מרחק כלשהו ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
3 לכבות את החום, לכסות את המחבת, להגדיר טיימר במשך 4 דקות: לכבות את החום לכסות את המחבת. הגדר טיימר במשך 4 דקות (או לספור בקול רם עד 60, ארבע פעמים). בשלב זה חלבוני הביצה צריך להיות מבושל לחלוטין, בעוד החלמונים עדיין נוזל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
שים לב כי העיתוי תלוי בגודל הביצים, מספר הביצים בסיר, ואם אתה מבשל בגובה, ולכן להתאים בהתאם. אם אתה בגובה, רוצה חלמונים ביצה מוצק, או ציד בלתי חוקי יותר מ 4 ביצים בבת אחת, ייתכן שיהיה עליך לבשל אותם יותר. אם אתה מנסה 4 דקות ואת הביצים מבושלים מדי, להפחית את הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר את הביצים עם כף מחוררת: בעדינות להרים את הביצים עלומות מתוך המחבת עם כף מחורץ ומניח על צלחת לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
באמצעות מסננת רשת בסדר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
דרך אחת לעזור לחלבוני הביצה השלוקים שלכם להישאר יחד היא להסיר חלק מהחלבונים הקטנים לפני שאתם מוסיפים את הביצים למים החמים. דרך קלה לעשות זאת היא עם מסננת רשת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מניחים את הביצה גלם לתוך מסננת רשת בסדר מעל קערה. חלבוני הביצה הדקים מאוד יתנקזו דרך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
2 בעדינות להוסיף מים חמים: ואז בעדינות להקל את הביצה גלם לתוך הסיר שלך של מים חמים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
3 לכבות חום, לכסות סיר, לבשל 4 דקות: שימו לב איך יש הרבה פחות חלבונים תועים עם שיטה זו? לכבות את החום ולכסות את הסיר (או פשוט להוריד את החום נמוך), ומבשלים 4 דקות עד הלבנים מבושלים דרך. (ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר זמן אם בישול בגובה או ציד בלתי חוקי יותר מ 4 ביצים בבת אחת.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר מן הסיר עם כפית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
באמצעות ציד ביצים
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
אם אתה לא רוצה להתעסק עם מנסה לשמור על הביצים מלהתפשט או להיתקל אחד בשני, הדרך הקלה ביותר לעשות ביצים עלומות היא עם ציד ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
"הצייד" הוא למעשה לפנק את הביצים, לא באמת ציד בלתי חוקי אותם, אבל אם מה שאתה רוצה הוא ביצה עם חלמון לבן מבושל נוזלי, זו דרך קלה לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
8
כדי להשתמש במחבת ציד ביצים, הסר את הכוסות מהמחבת שבה אתה מתכוון להשתמש.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
למלא את המחבת עם רק 1/2 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה נמוכה. שים טיפה או כך של שמן זית בכל אחת מכוסות הביצים שבהן אתה משתמש ומפיץ מסביב. (הכוסות הן ללא מקל, אבל השמן עוזר.)
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
לפצח את הביצים לתוך כוסות הביצה, ביצה אחת לכל כוס.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
שים את הכוס המלאה בחזרה בחריץ בשביל זה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מכסים את המחבת ומבשלים 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר מן החום בזהירות להרים את כוסות הביצה מתוך המחבת. החלק את הביצים המבושלות מתוך הכוסות על צלחות הגשה או קערות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי