ביצת ים צ'יליאנית עם פירה מתובל תאילנדי
Seabass צ'יליאני עם פירה מתובל תאילנדי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא מלח, כוס ים צ'יליאני, מרק עוף דל שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ביצת ים צ'יליאנית צלויה בתנור, בננה עלה-ים צ'יליאני עטוף עם בצל אדום כבוש, ו פירה בטטות פשוטות.
הוראות
מקלפים בטטות וחותכים לחתיכות 1/2 אינץ'.
במחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום גבוה, לשלב בטטות, מרק, ולהדביק קארי. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מערבבים לעתים קרובות עד בטטות רכות כאשר פירה, 10 עד 15 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר לקערה.
יוצקים מרק לתוך קערה נוספת. נגב מחבת יבשה.
בינתיים, לשטוף דגים להתייבש טפיחה. החזירו מחבת לחום והוסיפו דגים. מבשלים עד משחימים היטב בכל צד אטום אבל עדיין לח מחפש במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), על 10 דקות.
כמו טבחים דגים, mash בטטות עם מיקסר או masher תפוחי אדמה.
הוסף חלק מרק שמורות אם אתה רוצה בטטות רכות. שמור מרק נוסף לשימושים אחרים.
בטטות כפיות על צלחות העליון עם דגים. לפזר בזיליקום על מנות ולהוסיף מלח לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.