ביצת ים צ'יליאנית צלויה בתנור
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ אורז, שמן סלט, אשכולית אודם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש באשכולית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות כקינוח. נסו בננה עלה-ים צ'יליאני עטוף עם בצל אדום כבוש, בס ים צ'יליאני מעל תערובת ירקות קינואה קלויה, ו תחת ים מפוחלץ (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף שעועית, לנקז, ולאחר מכן מחית מעט עם זנגביל וחומץ.
שים 1 כף חמאה במחבת 9-by 13 אינץ'. הגדר מחבת בתנור 500 עד חמאה נמס ומתחיל חום, על 2 דקות.
הסר מחבת מהתנור, הטיה כדי להפיץ חמאה, ואז להניח דגים במחבת להתהפך.
יוצקים תערובת שעועית שחורה על דגים.
אופים עד דגים הוא אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), על 10 דקות. למרוח מדי פעם מיצי פאן.
בינתיים, עם סכין חדה, לחתוך לקלף קרום לבן אשכולית, ולאחר מכן לחתוך בין קרום ופירות לשחרר קטעים. לסחוט מיץ ממברנה. למדוד 3 עד 4 כפות מיץ ושופכים על דגים כפי שהוא אופה. להזמין פירות.
לקצץ ולהשליך גס נובע חרדל ירוק; קוצצים גס ירקות.
במחבת 11-12 אינץ ' מעל חום גבוה, להמס את שאר החמאה.
מוסיפים ירקות ו 2 כפות רוטב סויה. מערבבים לעתים קרובות עד נבול, 2 עד 5 דקות.
להעביר דגים למגש; לשפוך מיצים על זה. מסדרים ירקות נבולים סביב דגים.
מקשטים עם מקטעי אשכוליות. מתבלים עם יותר רוטב סויה לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס