קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

ביצת פסחא

ביצת פסחא
ביצת פסחא עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, בתוספת 1 כף חמאה, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. מתכונים דומים: קיש פסחא לארוחת בוקר של חג הפסחא / המטבח של סימון קיצ'נסימון, ארוחת בוקר מאפינס ביצה, ו תבשיל ביצים מקסיקני.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 מיניאטורי ארנב צלמית (חום הוכחה)
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
3
בקערה גדולה מקציפים את החמאה במיקסר ידני עד לקבלת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים סוכר ו" שמנת " אותם יחד עד לאיחוד החומרים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את הביצה ואת החלמון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה כדי לוודא שהכל משולב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומשתמשים במרית לקיפול השקדים, הקמח, תמצית השקדים, תמצית הווניל וליקר התפוזים. מערבבים עד לאיחוד יסודי. מערבבים את פסלון הארנב למילוי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ארנב שלםארנב שלם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים את העיגול העגול בגודל 11 אינץ ' של בצק עלים שטוח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את הקצה עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
הכניסו את המילוי לתלולית אחידה במרכז הסיבוב והשאירו את הקצה נקי. הרם בעדינות את הסיבוב בגודל 12 אינץ ' והניח אותו מעל המילוי והסיבוב התחתון כך שהקצוות יתאימו. לחץ כלפי מטה על כל הקצוות כך ששטיפת הביצים תפעל כדבק להדבקת החלק העליון והתחתון זה לזה. בעזרת שיניים של מזלג, "כווץ"סביב הקצוות כדי לאטום את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מברישים את החלק העליון בכל שטיפת הביצים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מכניסים את העוגה למקרר להתייצבות מעט כשהתנור מתחמם, כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מניחים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים עד להזהבה, בערך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות