קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

ביצת פסחא

ביצת פסחא
ביצת פסחא עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, בתוספת 1 כף חמאה, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. מתכונים דומים: קיש פסחא לארוחת בוקר של חג הפסחא / המטבח של סימון קיצ'נסימון, ארוחת בוקר מאפינס ביצה, ו תבשיל ביצים מקסיקני.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 1 מיניאטורי ארנב צלמית (חום הוכחה)
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
3
בקערה גדולה מקציפים את החמאה במיקסר ידני עד לקבלת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים סוכר ו" שמנת " אותם יחד עד לאיחוד החומרים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מוסיפים את הביצה ואת החלמון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה כדי לוודא שהכל משולב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומשתמשים במרית לקיפול השקדים, הקמח, תמצית השקדים, תמצית הווניל וליקר התפוזים. מערבבים עד לאיחוד יסודי. מערבבים את פסלון הארנב למילוי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ארנב שלםארנב שלם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים את העיגול העגול בגודל 11 אינץ ' של בצק עלים שטוח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את הקצה עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
8
הכניסו את המילוי לתלולית אחידה במרכז הסיבוב והשאירו את הקצה נקי. הרם בעדינות את הסיבוב בגודל 12 אינץ ' והניח אותו מעל המילוי והסיבוב התחתון כך שהקצוות יתאימו. לחץ כלפי מטה על כל הקצוות כך ששטיפת הביצים תפעל כדבק להדבקת החלק העליון והתחתון זה לזה. בעזרת שיניים של מזלג, "כווץ"סביב הקצוות כדי לאטום את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
מברישים את החלק העליון בכל שטיפת הביצים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מכניסים את העוגה למקרר להתייצבות מעט כשהתנור מתחמם, כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מניחים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים עד להזהבה, בערך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®