ביצת פסחא
ביצת פסחא עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, בתוספת 1 כף חמאה, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 49%. מתכונים דומים: קיש פסחא לארוחת בוקר של חג הפסחא / המטבח של סימון קיצ'נסימון, ארוחת בוקר מאפינס ביצה, ו תבשיל ביצים מקסיקני.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 1 מיניאטורי ארנב צלמית (חום הוכחה)
בקערה גדולה מקציפים את החמאה במיקסר ידני עד לקבלת חלקה לחלוטין.
מוסיפים סוכר ו" שמנת " אותם יחד עד לאיחוד החומרים ביסודיות.
מוסיפים את הביצה ואת החלמון ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מגרדים מדי פעם את דפנות הקערה כדי לוודא שהכל משולב.
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומשתמשים במרית לקיפול השקדים, הקמח, תמצית השקדים, תמצית הווניל וליקר התפוזים. מערבבים עד לאיחוד יסודי. מערבבים את פסלון הארנב למילוי.
מניחים את העיגול העגול בגודל 11 אינץ ' של בצק עלים שטוח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את הקצה עם שטיפת הביצים.
הכניסו את המילוי לתלולית אחידה במרכז הסיבוב והשאירו את הקצה נקי. הרם בעדינות את הסיבוב בגודל 12 אינץ ' והניח אותו מעל המילוי והסיבוב התחתון כך שהקצוות יתאימו. לחץ כלפי מטה על כל הקצוות כך ששטיפת הביצים תפעל כדבק להדבקת החלק העליון והתחתון זה לזה. בעזרת שיניים של מזלג, "כווץ"סביב הקצוות כדי לאטום את החלק העליון.
מברישים את החלק העליון בכל שטיפת הביצים שנותרה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מכניסים את העוגה למקרר להתייצבות מעט כשהתנור מתחמם, כ-15 דקות.
מניחים את תבנית האפייה במרכז התנור ואופים עד להזהבה, בערך 20 עד 25 דקות.