ביצת פרמזן אפויה עם פלפלים
ביצת פרמזן אפויה עם פלפלים היא ללא גלוטן וקמאיות מתאבנים. מנה אחת מכילה 78 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-15 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפל, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. נסו פחמימות אפויות ביצים בפלפלים, ביצים אפויות עם פלפלים ובצל, ו שלוש גבינות אפוי ביצים עם פלפלים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. ערפל 6 רדוד (כ 12-עוז.) אפיית כלים עם ספריי בישול.
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופלפלים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מרכך אבל לא השחמה, על 10 דקות.
מוסיפים שום וחתיכות 1 דקה יותר. מערבבים רסק עגבניות ו 1 כף. מים. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מחלקים תערובת ירקות בין מנות אפייה. לפצח שתי ביצים לתוך כל מנה; מפזרים גבינה העונה עם מלח ופלפל.
אופים עד חלבוני ביצה נקבעים אבל חלמונים עדיין נוזליים, על 15 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר חלמונים להתקשות קצת.