בירה במרינדה סטייק T-Bone, בצל מטוגן ופטריות, מעוטר בביצה מטוגנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק T-עצם במרינדה בירה, בצל מטוגן ופטריות, עם ביצה מטוגנת. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 910 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל גבינה מפילדלפיה עם פטריות מוקפצות ובצל, מוגש בקערת לחם שאור עם גבינה מותכת, סטייק מטוגן עם בצל ספירלי, פטריות וגבינה כחולה, ו Chard שוויצרי עם פטריות פורטובלו במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את הסוכר החום, שום ובירה.
מניחים את הסטייקים בשקית פלסטיק resealable ולהוסיף את המרינדה.
מניחים אותו במקרר במשך 2 עד 4 שעות.
מחממים את הגריל לחום בינוני.
לאחר הסטייק הוא במרינדה להוציא אותו מהמקרר ולהניח בצד כך הבשר יכול לעלות לטמפרטורת החדר, על 5 עד 10 דקות.
הסר סטייקים משקית פלסטיק וסטייקים יבשים עם מגבות נייר.
מברשת עם עונת שמן עם מלח ופלפל שחור טחון טרי ומניחים על הגריל. מבשלים 5 דקות בכל צד עבור מדיום רייר. לאחר מבושל לתת לו לנוח במשך 10 דקות.
במחבת בינונית, מוסיפים חמאה, בצל ופטריות.
לטגן עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מניחים לקערה ומניחים בצד. באותה מחבת להוסיף 2 כפות שמן. לפצח את הביצים על המחבת ומטגנים. פעם מוכן במקום פטריות, בצל וביצים על גבי הסטייקים ומגישים.