קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות26
מגזין

בירה במרינדה סטייק T-Bone, בצל מטוגן ופטריות, מעוטר בביצה מטוגנת

בירה במרינדה סטייק T-Bone, בצל מטוגן ופטריות, מעוטר בביצה מטוגנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק T-עצם במרינדה בירה, בצל מטוגן ופטריות, עם ביצה מטוגנת. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 910 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תבשיל גבינה מפילדלפיה עם פטריות מוקפצות ובצל, מוגש בקערת לחם שאור עם גבינה מותכת, סטייק מטוגן עם בצל ספירלי, פטריות וגבינה כחולה, ו Chard שוויצרי עם פטריות פורטובלו במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את הסוכר החום, שום ובירה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את הסטייקים בשקית פלסטיק resealable ולהוסיף את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מניחים אותו במקרר במשך 2 עד 4 שעות.
4
מחממים את הגריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
לאחר הסטייק הוא במרינדה להוציא אותו מהמקרר ולהניח בצד כך הבשר יכול לעלות לטמפרטורת החדר, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הסר סטייקים משקית פלסטיק וסטייקים יבשים עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
7
מברשת עם עונת שמן עם מלח ופלפל שחור טחון טרי ומניחים על הגריל. מבשלים 5 דקות בכל צד עבור מדיום רייר. לאחר מבושל לתת לו לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מקום על צלחות הגשה.
9
במחבת בינונית, מוסיפים חמאה, בצל ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
לטגן עד חום זהוב, כ 5 דקות.
11
מניחים לקערה ומניחים בצד. באותה מחבת להוסיף 2 כפות שמן. לפצח את הביצים על המחבת ומטגנים. פעם מוכן במקום פטריות, בצל וביצים על גבי הסטייקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o