קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות73
מגזין

בירה בריטית דגים מטוגנים

בירה בריטית דגים מטוגנים
גשו לסופר וקנו מלח, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : , דג בקלה מטוגן בבירה, ו דגים מטוגנים בירה.

הוראות

1
לקלף ולחתוך תפוחי אדמה לשבבים, לרוץ מתחת למים קרים לטפוח יבש עם מגבת נייר. צ ' יפס מטגנים עמוק עד חום זהוב, מניחים בצלחת חסינת תנור חם oven.In קערה, לנפות את הקמח ומלח. לאחר מכן, לפצח את הביצה לתוך הקערה ולהקציף את התערובת. מוסיף לאט את הבירה, מקציף כל הזמן. המשך להוסיף את הבירה עד הבלילה היא עקביות עבה. תניח בצד.אם אתה משתמש בשמן אתה פשוט מבושל שבבי, לאפשר לו לחמם. כאשר השמן חם, מניחים את הסל במחבת. קוצצים את הפטרוזיליה דק ואז מניחים קמח ופטרוזיליה קצוצה במיכל.לשטוף את הדגים מתחת למים קרים להתגלגל בתערובת קמח / פטרוזיליה. טובלים את חתיכות הדגים, אחד בכל פעם לתוך הבלילה ושופכים לתוך השמן.(אין לשים את הדגים בסל ולהוריד את הסל, כי הם ידבקו).מבשלים 3 עד 4 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר עם הסל, מניחים על מגבת נייר לניקוז ומגישים מיד עם פטרוזיליה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מגישים עם צ ' יפס, מלח וחומץ, רוטב טרטר ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
רוטב טרטררוטב טרטר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.