כריכי חזיר עם בירה ובורבון עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך רוטב ברביקיו, שום, רוטב פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-45 דקות. . מתכונים דומים: בירה לבישול איטי משך חזיר & BBQ משך כריכי חזיר, בירה שחורה משך כריכי חזיר, ו בירה שחורה משך כריכי חזיר.
הוראות
1
מערבבים פפריקה, אבקת בצל, אבקת שום, אורגנו, טימין, ומלח בקערה קטנה; העונה עם פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
צלעות חזיר כתם יבש עם מגבות נייר, ולאחר מכן לשפשף עם תערובת פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
נוזל-אונקיות מים טריים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
חום על 2 כפות שמן קנולה במחבת לא מקל על חום בינוני גבוה. מטגנים צלעות חזיר בקבוצות עד להשחמה, כ 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעביר צלעות חזיר משחימות לבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
לנגב מחבת נקייה וחום שנותרו 1 1/2 כפית שמן קנולה וחמאה על חום בינוני; לבשל ולערבב בצל, בירה בקבוק 1/2, וקורט של מלח עד הבצל הוא רך מעט השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 פאונד חוואר קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף עשן נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובה
7
מורחים בצל על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות