בירה חזיר חזיר
בירה חזיר חזיר מבושל עשוי להיות מה שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מתכון משרת 8 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 64 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 459 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם עלה דפנה, פלפל גרוס, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 96%. מתכונים דומים: ירך חזיר עם בירה בירה וחרדל, בירה פיקנטית-חלצי חזיר מלוחים, ו ירך חזיר צלוי עם רוטב בירה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן צמחי סיר כבד או תנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה. צורבים חזיר בשמן חם עד להשחמה מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מסננים הכל מלבד כ -3 כפות שומן מהסיר. מבשלים ומערבבים בצל וגזר עד לריכוך, כ -5 דקות.
מערבבים בירה, מלח, פלפל, עלה דפנה וציפורן לתערובת הבצל.
מחזירים צלי חזיר לסיר ומכסים.
אופים בתנור שחומם מראש עד חזיר הוא רך כבר לא ורוד במרכז, על 2 שעות.
מעבירים צלי לפלטה ומכסים ברפיון בנייר אלומיניום.
יוצקים את תערובת הבירה והירקות מהתנור ההולנדי לבלנדר, וממלאים את הכד לא יותר מחצי הדרך. החזק את מכסה הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת והתחל בזהירות את הבלנדר, בעזרת כמה פעימות מהירות כדי להזיז את הירקות לפני שתשאיר אותו למחית עד לקבלת תערובת חלקה.
הביאו לרתיחה רוטב מחית בסיר על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, כ -5 דקות. כפית רוטב על צלי חזיר לשרת.